Овен

Днес, всичко ще зависи от вас, така че няма да имате извинение да се оправдавате с другите. Планетарната конфигурация ще ви даде възможност да сбъднете една ваша мечта с вашата половинка. Възползвайте се от този шанс и създайте една романтична, топла и уютна атмосфера за човека, когото обичате, като се съобразите с неговите желания.

 

Телец

Денят ще е благоприятен да организирате събиране с роднините ви. Бъдете такива, каквито сте без маски и преструване. Така ще спечелите вашият партньор на ваша страна и ще успеете да изпълните всичко, което сте си наумили за вечерта. Ще успеете да направите връзката си още по-здрава и хармонична.

 

Близнаци

Няма да ви липсват обожатели днес, но ще се наложи да изберете един човек, с когото да поддържате връзка и да не давате напразни надежди на всички, които се опитват да се доберат до сърцето ви. Ако вече имате сериозна връзка, флиртовете ще са лоша идея.

 

Рак

Ако от устата ви не могат да излязат искрените ви чувства под формата на романтични, мили думи, то опитайте да напишете бележка или да изпратите съобщение. Изразете емоциите си по начина, по който сметнете за най-добър, но нека партньорът ви знае какво изпитвате. Направите ли го, няма да имате проблеми.

 

Лъв

Вероятно, ще изпитате някакъв вътрешен страх да говорите с партньора си, за да не бъдете разбрани погрешно. Поемете си дълбоко въздух и говорете бавно и спокойно, без притеснения като обясните всичко, което искате да кажете на любимия ви човек. Може да не осъзнавате, но всички желания, които имате например ще бъдат пряко свързани със здравето ви.

 

Дева

Очертава се сериозен разговор с половинката ви, в който да разкриете чувствата и намеренията си. Искате връзката ви да мине на друго по-сериозно ниво, но в същото време може да се притесните, как ще бъде прието това от вашата половинка. Продължете да се грижите за любовта ви, пречки няма да има. Чудесен ден да се погрижите за себе си и самочувствието си.

 

Везни

В случай, че сте самотни, днес може да имате желание да опознаете даден човек по-добре, за да сте наясно дали ще излезете сериозна връзка от тези взаимоотношения. Вероятно, ще трябва да положите малко повече усилия в тази насока, но се насладете на това пътуване с цел опознаване. Да бъдете твърде критични към себе си, няма да ви помогне да сте перфектни.

 

Скорпион

Разположението на планетите днес ще ви помогне да внесете хармония и да успокоите напрежението във връзката ви. Възползвайте се от тази възможност като правите повече неща заедно и не спирате да показвате любовта си. Партньорът ви ще оцени всичко това. Ще имате на разположение всичко необходимо, за да сте в хармония със себе си и в отлично здраве.

 

Стрелец

Днес, конфигурацията на планетите ще ви даде усещане за сигурност и стабилност на връзката ви. Опитайте се да покажете на половинката си безграничната си любов и силни чувства и зарадвайте партньора си с някакъв малък подарък ръчно направен от вас самите. Тялото ви има нужда от това пречистване, така че не забравяйте и физическите упражнения.

 

Козирог

Днес, може да не се чувствате особено добре, поради негативните емоции. Загърбете всичко негативно и всякакви спорове с партньора ви, които сте имали в миналото. Освободете се от тези негативни емоции. Имате нужда да започнете на чисто показвайки безрезервната си обич към вашия партньор.

 

Водолей

Ще имате подкрепата на планетите за всичко, с което решите да се захванете днес и е добро за здравето ви. Планетарното разпределение през този ден може да се окаже доста вълнуващо за любовния ви живот. Планирайте всичко за този специален ден като поставите на челно място вашата половинка. Очаква ви гореща и страстна нощ.

 

Риби

Днес, вероятно няма да пренебрегнете финансовите въпроси и може да възникнат някои спорове с половинката ви по този повод. Колкото и силно да обичате, в крайна сметка и двамата се нуждаете от пари, за да съществувате и липсата им ще внесе доста смут. Опознайте по-добре партньорът си и ще видите, че има голям потенциал в него, който може да ви донесе добри печалби.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.