Овен

Започнете да облекчавате напрежението и съперничеството, и се откажете от кръга на завистта и интригата, в противен случай борбите за власт ще продължават да се развиват. Излишни разстройства ще възникват, ако пренебрегнете личните си отношения, останете търпеливи и тази фаза в крайна сметка ще отмине.

 

Телец

Наложително е да спрете с импулсивното си поведение. Преобладаващото ви чувство на неудовлетвореност ще ви кара да демонстрирате недоволството си. Отделете време и изпуснете парата, като извършите някои развлекателни дейности. Това ще има успокояващ ефект и ви позволява да гледате на нещата по - спокойно.

 

Близнаци

Способността ви да анализирате и да насърчавате другите ще бъде пословично силна днес. Вероятно често ще ви търсят за  съвет поради срязващата яснота на мисълта, която можете да внесете във всяка една проблемна ситуация, свързана с живота на вашите близки и приятели.

 

Рак

Очаква ви труден ден за вземане на решения. Избягвайте споровете и отлагайте всякакви важни разговори за известно време. Възможно е да се почувствате изтощени и износени, както физически така и емоционално. Концентрирайте се върху възстановяването на силите си.

 

Лъв

Възможно е отношенията с повечето ваши приятели ще бъдат подложени на силно напрежение. Препоръчително е да поставите край на това чувство на разочарование, и също така помислете за компромиси по някои точки. Разглеждайте  днешната негативна атмосфера като възможност за трайно разрешаване на конфликти.

 

Дева

Изглежда вашето семейство няма да ви подкрепя както обикновено. Нещо повече ще бъдат остро критични относно някои ваши думи или действия. Не влизайте в противоречие, а внимателно слушайте какво говорят и какви са техните аргументи. Възможно е възраженията им може да са окажат оправдани.

 

Везни

Уменията ви за водене на преговори ще бъдат на висота днес. Ще бъдете обективни в отношенията си с другите. В резултат на това вие ще имате превъзходство по време на всякакви спорове и можете да поддържате правилния подход към успешното приключване. Възползвайте се от този дар, за да може да го поддържате и за в бъдеще.

 

Скорпион

Планетарното разпределение ще ви поднесе едно психично стимулиране от хората, с които общувате. Вашите мисловни процеси ще са бдителни и отзивчиви, и бъдете сигурни, че другите напълно ще разбират вашите намерения. Няма от какво да се страхувате, като използвате такъв откровен, честен подход, който в крайна сметка ще ви донесе нужното уважение.

 

Стрелец

Мислите ви ще бъдат ясни и в пълна хармония. Проблемите в  отношенията, които изглежда са били непреодолими до сега, днес обаче ще бъдат напълно разрешими. Време е за съживяване на личните връзки. Насладете се на тази фаза и изживейте живота с любимите ви хора. Така помените ще останат за дълго.

 

Козирог

Необичайно високите ви нива на енергия ще са доста поразителни и ще е трудно да ги използвате по конструктивен, разумен начин. Сдържайте се самокапсулиране, важното е да не отчуждавате хората. Тези, които познавате, ще бъдат заинтригувани от начина, по който се държите, но не създавайте излишни неприятности.

 

Водолей

Опитайте се да се дистанцирате от всичко излишно, вместо това помислете за сегашното си ниво на несигурност. Ако ви е трудно да бъдете категорични, не се изкушавайте да компенсирате това прекалено, като показвате власт над другите. Признавайте си грешките, защото вашата честност и откровеност ще бъдат оценени подобаващо.

 

Риби

Планирайте свободното си време със семейството и добрите приятели и най - важното е да правите плановете си заедно. Може да се почувствате като да се обадите на стар приятел, времето е идеално за съживяване и укрепване на старите връзки. Това ще улесни пък създаването на нови контакти.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.