Овен

Твърде вероятно отношенията ви с близките хора днес да ви зарадват. Приятелите ще бъдат готови да ви помогнат във всяко начинание и ще ви подкрепят. Вероятно е разрешаване на проблем, свързан със здравето. Бъдете по- внимателни, ако сте решили да пътувате. В отношенията с близките роднини навярно ще цари пълна хармония.

 

Телец

Звездите са категорични, че трябва да запазите душевното равновесие и да не се поддавате на провокации през този ден. Ако успеете да се справите с това, влиянието на негативните тенденции ще бъде минимално. Избягвайте конфликти и спорове с близки приятели и роднини. В противен случай рискувате да си осигурите пълна капитулация.

 

Близнаци

Можете чудесно да прекарате времето си в компанията на любимия човек. Денят е подходящ и за всякакви срещи, дори по въпроси свързани с бизнеса или работата. Този ден се очертава да бъде оцветен в приятни тонове и спокойно предсказуем. Със сигурност ще може да реализирате без всякакви притеснения и опасения вашите планове. Вероятно ще се радвате на топли отношения в семейството.

 

Рак

Днес ще се наложи да обърнете повече внимание на дейностите, които предизвикват вашия ум и интелект. Ще бъдете провокирани от хора, с които сте обвързани финансово или материално. Не се колебайте да се откажете от тяхната подкрепа само и само да не загубите пари. Бъдете дръзки в решенията си, най-вече когато се отнасят до пари, спестявания или харчения.

 

Лъв

Очаква ви доста натоварена откъм психически дразнения неделя. Вероятно някой ще се опита да ви манипулира, да ви наставлява и да ви дава съвети под претекст, че е за ваше добро. Най-вероятно ще се наложи да се справите с желанието да правите не поискано добро. Може би ще си извлечете поука, че именно това добро не е оценено както подобава.

 

Дева

Днес ще можете да се радвате на подкрепа отстрана на близките, роднините и най-вече на половинката. Предстоят ви благоприятни промени в любовта, а самотните дори имат шанса да срещнат подходящ човек. Твърде вероятно е да получите финансова помощ от ваши близки, които са в чужбина. Неприятната новина е, че ще бъдете доста разсеяни, така че внимавайте когато пазарувате.

 

Везни

През този ден основна задача при вас ще бъде себеутвърждаването и това да си стъпите на краката. Ще стабилизирате емоционалното си състояние, защото предстои да се сблъскате с определени авторитети в живота си и веднъж завинаги да разрешите междуличностните си проблеми с тях. Добрата новина е, че ще разполагате с пълния шанс да застанете и ясно и отчетливо да заявите своите позиции и желания.

 

Скорпион

Денят ще бъде доста успешен, ала няма да избегнете и някои досадни недоразумения. Звездите ви съветват да запазите спокойствие и оптимизъм. Постарайте се, да не оставяте нищо недовършено. Дори и сами не бихте се чувствали добре, ако не затворите и последната страница от конфликтните саги. Ако ви се наложи да действате заедно с хора, които не са ви приятни, постарайте се, да запазите неутралитет.

 

Стрелец

През този ден вие ще бъдете все по-запленени от взаимоотношенията в живота си. Ще общувате на свобода и сякаш приключвате все по-лесно връзки, които до този момент са ви се стрували тежки. Вероятно ще преплетете интересите си с хора, като конкретно и без излишни заобикаляния ще им споделите своите намерения и желания.

 

Козирог

Тази неделя ще изиска от вас да разрешите острите противоречия на междуличностно ниво. Възможни са известни сътресения в семейните отношения. Ще се наложи да си мерите приказките и да не проявявате характеропатия в поведението си. Възможно е да се появи дразнител днес, с който ще трябва да се справите още в зародиш.

 

Водолей

Възможно е през този ден да сте нервни и често да изпадате в конфликти за съвсем малки и дребни неща. Звездите изискват от вас да се владеете и да запазите хармонията във взаимоотношенията. Вероятно ще имате нелицеприятни сблъсъци с ваши роднини или близки. Ще настояват тяхното мнение да се приеме като меродавно.

 

Риби

Ще изживеете чудесна неделя, ако не привличате хорското внимание върху себе си, а се занимавате с вашите си неща, без да се поддавате към клюки. Бъдете особено консервативни към всякакви предложения за обсъждане на политиката. Луната изисква от вас да позволите на разума да бъде водещ. В противен случай напрежението ще ескалира и може да ви доведе до действия, за които ще съжалявате след време.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.