Овен

За някои представители на този зодиакален знак предстои силно изявена нова връзка.  Има вероятност да направите добро впечатление и на някой, от когото сте привлечени. Опитайте се да изразите истинските си чувства и още в началото ще имате готовност за истински и трайни отношения. Възможно е да изпитате известно неразположение днес и болки в коремната област.

 

Телец

През тази събота ви очакват противоречиви събития в любовта. Много от очакванията ви ще бъдат, както приятни, така и разочароващи. Кои от тях ще преобладават, до голяма степен ще зависи от вас самите. Нужно е време и търпение, за да постигнете желаните резултати и тялото, за което мечтаете.

 

Близнаци

През целия ден любовните интереси ще се пресичат в желанието за пари  имущество и покупки. Сякаш планетата Венера се е настанила във вашият дом, и това ще бъде очевидна  предпоставка за съчетаване между любов и пари. Възможно е семейните двойки да кроят бъдещи финансови планове. Аспектите на планетите днес ще ви донесат прилив на положителна енергия.

 

Рак

Денят не предразполага за лекомислени развлечения. Възможно е при семейните в последният момент да се проявят нежелателни спорове и препирни от битов характер. Най-вероятно негативизмът ще бъде отзвук от миналото и на двамата. Днес, може да не се чувствате особено добре и вероятно ще кривнете от диетата си, поради негативните емоции.

 

Лъв

Ако днес търсите щастието ще го намерите удобно настанено във вашият дом сред семейното огнище. От днес вие навлизате в много силен период, когато можете да сбъднете всяко свое желание, да срещнете сърдечност, която да блика трайно в живота ви. Тялото ви има нужда от това пречистване, така че не забравяйте и физическите упражнения.

 

Дева

Препоръчително е да оставите всички недоразумения зад гърба си. Не е необходимо да бъдете твърде сдържани към хората, които може да са допуснали грешки в миналото, ала които ясно показват, че са се разкаяли по някакъв начин. Ще имате на разположение всичко необходимо, за да сте в хармония със себе си и в отлично здраве.

 

Везни

Семейните двойки навярно ще се дистанцират от някакви вредни нагласи или поне ще се опитат. Това ще бъде голяма стъпка напред, която следва да бъде споделена и ще бъде добре да скрепи отношенията, засилвайки връзката. Това да бъдете твърде критични към себе си, няма да ви помогне да сте перфектни.

 

Скорпион

Възможно е и да не останете доволни от това как вървят нещата в любовен план през този ден. Макар и изпълнени с ентусиазъм, все още ще бъдете обзети от някаква несигурност, поне в първия ден от уикенда. Въпреки денят изпълнен с перипетии, ще успеете да впечатлите някого. Погрижете се за себе си и не забравяйте да си направите някои профилактични прегледи.

 

Стрелец

Правете това, което чувствате, защото чувствата са най-движещата част от всяка връзка. Не се подчинявайте на идеята, че е твърде късно да се обичате, твърде късно да простите или твърде рано за нещо друго любовта. Чудесен ден да се погрижите за себе си и самочувствието си.

 

Козирог

В случай, че все още проявявате съмнения в човека до вас, тогава ще се наложи да се дистанцирате от него, за да разберете какво точно искате от него. Вкратце, вие едва ли ще пожелаете да допуснете допълнителни недоразумения. Отнасяйте се към тялото си точно както се грижите за детето си!

 

Водолей

Вероятно опитите за любовна еквилибристика и тънки сметки могат да ви накарат да допуснете някаква емоционална грешка. Ще бъдете изнервени и по-малко склонни към разум. Може да се случи така, че се наложи да живеете с вината през няколко дни. Денят ще бъде благоприятен да организирате събиране с роднините ви.

 

Риби

Много вероятно днес трудно да вземате решения, които могат да повлияят твърде много на любимите хора около вас. Това ще означава, че нямате пълно доверие в тях или не знаете как да ги привлечете. Поработете върху емоционалната си крехкост. Контролирайте стриктно храненето си и обърнете сериозно внимание на здравето си като се погрижите за това да сте по-активни и спортуващи.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.