Овен

Оставете грижите зад себе си! Приятните преживявания, излизането с приятели, продължителните пазарувания и прекомерното хранене и пиене ще водят до това, че отивате твърде далеч и прекалявате с нещата. Не забравяйте, че този начин на поведение може да ви навреди в дългосрочен план и не носи никакви ползи. Правете нещата умерено, все още можете да се наслаждавате на живота, но не се подхлъзвайте към лошите навици.

 

Телец

Вашият самоуверен маниер се отплаща и на вас ще се гледа като на водеща светлина - успешно ще прилагате идеите на практика и ще проявявате особено добро отношение, когато става въпрос за удовлетворяване на желанията на другите. Такъв откровен подход понякога е малко прекален, но вдъхва нов живот на взаимоотношенията, докато другите откриват нови аспекти на вашата личност.

 

Близнаци

Това е денят през който е необходимо да подложите финансовите си планове да бъдат анализирани. Избягвайте финансовите рискове и играйте на сигурно. Не влизайте в инвестиции и не приемайте сделки, които се предполага, че са без рискови, така че отделете време за обсъждане на проектите. Днешното планетарно разпределение може да има неочаквани препятствия, ала това няма да наруши най-добре подготвените ви планове или да покаже недостатъците на финансовите проекти, които смятате за ясни.

 

Рак

Ако не се чувствате толкова добре, както обикновено, не бъдете твърде сурови към себе си. Ако здравето ви е компрометирано, направете всичко възможно да не прекалявате с никакви упражнения. Може да откриете, че сте достигнали границата на възможностите си, като осъзнаете този факт, помислете за начина си на живот, как бихте могли да го подобрите и да развиете по-здравословен възглед.

 

Лъв

Ако си мислите, че някой може да ви даде всичко, грешите. Напротив, трябва да внимавате, ако някой ви отправи оферта, която е твърде добра, за да е истина. Дори и да ви е трудно да кажете не, трябва да го направите, особено ако са заложени много надежди. В противен случай вашата доверчивост ще означава, че в крайна сметка ще се окажете много по-зле от преди и също може да пострадате по един или друг начин.

 

Дева

Бъдете внимателни със здравето си и избягвайте да се натискате твърде далеч. Обстоятелствата понякога водят до възникване на по-големи трудности, отколкото бихте очаквали, и поради тази причина трябва да пестите и рационирате енергията си. Направете крачка назад, не се стресирайте излишно, твърде амбициозността не ви помага да постигнете целта си.

 

Везни

Отнасяйте се сериозно към всички болки, които чувствате, не подценявайте начина, по който тялото ви се опитва да привлече вниманието към конкретни области на стрес. Използвайте силите си за възстановяване, които сте научили, съживете ума и тялото си, поправете здравословния баланс, за който сте работили усилено, за да поддържате и който винаги сте очаквали да притежавате.

 

Скорпион

Вие навярно обръщате внимание на инстинктите си и накрая стигате до решение, което сте избягвали досега. Обръщайки внимание на истинските си чувства, вие интуитивно ще правите това, което знаете, че трябва да направите, за да преследвате идеите си. Вашата жизненост ви осигурява перфектна платформа за нови планове и ви помага да използвате максимално своите способности.

 

Стрелец

Венера ви обещава здрав разум през този ден. Дори когато фактите по въпроса са ясни и ситуацията изглежда очевидна, трябва да използвате здравия си разум, преди да вземете окончателно решение. Възможно е близките ви да са замесени или, че в живота има нещо повече от материални неща. Ще виждате нещата такива, каквито са в действителност, в правилния им контекст и ще имате разбирането да разпознаете точния път, по който да поемете.

 

Козирог

Запазете самообладание в отношенията си, опитайте се да не бъдете толкова агресивни, внимавайте да не се държите неподходящо. Обмислете внимателно поведението си, за да се примирите с другите, ала едва ли ще бъде не е лесно за вас. Очаквайте много от себе си или тялото си днес. Направете по-мъдър избор, например да прочете любима книга, да изгледате впечатляващ филм вместо безкрайните физически  упражнения.

 

Водолей

Няма причина да се отпускате, дайте на тялото си тренировката, която заслужава. Така ще забележите как вашата жизненост има положителен ефект върху хората около вас. Надграждайте силата и енергията си, ако срещнете период на стрес през този ден, който изисква да бъдете възможно най-годни, вие ще бъдете подготвени за всички възможни събития.

 

Риби

Възможно е да играете водеща роля във всяка една ситуация, в която се намирате в момента, но не е нужно да насочвате другите, тъй като те няма да знаят какво да очакват. Ще постигнете това, от което се нуждаете, без твърде много усилия, но ролята, която ще играете, е изключително полезна и вашият принос е влиятелен. Вашият безгрижен подход ще гарантира, че всички се чувстват добре.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.