Овен

Вероятно, късметът днес ще ви подмине, но не бива да се отчайвайте. Приемете неблагоприятните обстоятелства като препятствие, което ще ви направи по-силни. Доверете се единствено на думите на партньора ви, без значение какво ви говорят роднините, приятелите и колегите ви. Интуицията ви ще ви подскаже на кого да вярвате. Все пак вашата половинка ви познава най-добре.

 

Телец

Не разчитайте на късмета си днес. Ако не работите усърдно за целите си, не се надявайте на фея, която ще изпълни всичките ви желания. Днес, вие ще сте разумната част от вашата двойка. Решенията ще се взимат основно от вас, тъй като партньорът ви може да твърде емоционален и да взима импулсивни решения.

 

Близнаци

Днес, ще сте заобиколени от позитивизъм и весели хора. Това ще ви пренесе на едно приятно за вас място, където ще си прекарате чудесно. Имате чудесни идеи как всеки един от двойката ви да допринася за хармонията във връзката ви. Вашата половинка също ще държи на своето мнение и проблемът ще бъде в това да изберете вашият или нейният метод. Разпределете си отговорностите и кой за какво да отговаря относно домакинството ви.

Рак

Благодарение на разположението на планетите, ще се радвате на изобилие от късмет. Отървете се от всичко, което ви пречи във връзката и ви дърпа назад. Ако се наложи намалете контактите с някои ваши роднини или приятели, които внасят смут и напрежение във връзката ви. Направете тази първа стъпка, за да си дойде всичко на мястото.

 

Лъв

Ако ви предстоят трудни решения, добре обмислете всички възможности, преди последната ви дума. Осъзнавате, че връзката ви има нужда от промяна, но вероятно ще сте разочаровани от бавните темпове, с които се случва желаната от вас трансформация. Продължете да правите малки стъпки и вероятно ще забележите, че метаморфозата в любовния ви живот е точно там където трябва.

 

Дева

Не се подценявайте и вярвайте в себе си. Късметът ще е на ваша страна и ще имате шанса да пожънете успех днес с всичките ви начинания. Каквото и да правите избягвайте да давате назидателни наставления на вашият партньор. Това навярно ще засегне половинката ви, така че дори и да сте прави, може да се приеме като натякване от ваша страна.

 

 

Везни

Опитайте се да приемете факта, че късметът ви зависи от начина ви на мислене и личната ви нагласа. Бъдете по-позитивни. Вероятно, днес няма да ви стигне времето да обсъдите семейните ви въпроси и всички клюки в работата на всеки един от вас. Съсредоточете се върху разговорите за личния ви живот и ограничете обсъждането на чужди хора.

 

Скорпион

Може да отхвърлите мисълта за лошия късмет, като работите над това, да се случи нещо положително за вас през този ден. Днес, може трудно да намерите правилния път на комуникация с партньора ви. Ако не дадете кредит на доверие на половинката ви, споровете и конфликтите ще продължат, макар и в по-тиха фаза.

 

Стрелец

Късметът най-вероятно ще е с вас днес. Имате нужда от свобода и социален живот с вашите приятели, но има вероятност партньорът ви да не прояви нужното разбиране. Възможно е да изпитва силна ревност и ще трябва да сте по-внимателни с излизанията, но обяснете, че имате нужда от лично пространство.

 

Козирог

Най-вероятно, ще ви се даде ясен знак да се усмихвате повече, тъй като ще имате поводи да празнувате щастливи събития. Дори, подборът на думи на вашият партньор да не е перфектен, ще разберете милото послание и силните чувства на любимия ви човек. Доброто настроение ще е налице, така че подсладете любовта си с нещо изкусително и за двама ви.

 

Водолей

Ако до сега не ви се е случвало да намерите четирилистна детелина, то днес може да имате този шанс. Силните ви чувства ще дадат път на изразяването на романтичната ви и нежна природа. Това ще направи живота по-щастлив и по-смислен, особено когато давате и получавате любов.

 

Риби

Шансовете ви да спечелите днес, ще са големи, така че нищо не ви пречи да си опитате късмета. Днес, ще получите огромна подкрепа от хора, които са ви почитатели, като на водещ на всички ще е вашият партньор. Ще се радвате на специално внимание, така че благодарете на половинката си за огромната му подкрепа.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.