Овен

Вероятно ще сте откровени с партньора си и споделите това, което ви измъчва, и съответно половинката ви ще адмирира тази ваша инициативност. Позицията на планетите ще ви даде зелена светлина да говорите смело с любимият човек.

Сега е най-подходящият момент да се усъвършенствате в това, което смятате за най-силната ви страна и да започнете да работите за името си във вашето професионално направление.

Доходите ви може да са наполовина от обичайните за това време от месеца. Приемете този факт като временен спад и не изпадайте в паника и отчаяние.

 

Телец

Днес, разговорите с партньора ви вероятно няма да вървят добре. Може да се наложи да проявите доста търпение, за да не ескалират конфликти. Общувайте с половинката си според настроението и най-вече тактично.

Плутон ще е на ваша страна по въпросите свързани с кариерата ви, така че ще имате шанса да откриете нов смисъл на живота ви и да следвате призванието си във вашия жизнен път. Предстои ви голяма промяна, която може да се окаже дългосрочна

Най-важното, което трябва да запомните днес е да не взимате прибързани финансови решения. Всяко прибързано и необмислено решение, може да има негативен резултат през този ден.

 

Близнаци

Ще се чувствате невероятно днес със стабилността на връзката, която имате. С настоящото планетарно разпределение и паричния комфорт, който имате, ще успеете да осъществите всичките си планове.

Влиянието на Юпитер, подсилено с енергията на Слънцето ще ви предложи един изключително позитивен работен ден. Това е идеалният момент за започване на нов проект или завършване на най-трудната част от проект, който е към финализиране.

Този ден ще е много удачен за подписване на договори и сключване на сделки за покупка или продажба. Не отлагайте това във времето, тъй като може да изпуснете някои доста изгодни оферти

 

Рак

Обстановката в семейството ви може да се окаже доста стресираща и напрегната. Не е задължително да има конкретен проблем, за да пламне искрата на скандала. Повод винаги ще се намери, така че не се обвинявайте взаимно днес.

Ако колегите ви твърде много ви занимават с личните си проблеми, не се чувствайте длъжни да ги изслушвате, губейки ви от ценното време, в което може да свършите куп работа. Намекнете тактично, че друг път ще поговорите по-обширно.

Днес, може да ви изникнат някои непредвидени разходи, които да объркат сметките ви за финансите. Опитайте се да ограничите разходите в сферата на забавленията и глезещите покупки.

 

Лъв

Ако днес си мислите да подготвите някаква изненада за партньора ви, може да направите щедър подарък на половинката ви, която да е вид инвестиция за домакинството ви. Любимият ви човек ще оцени вашата предвидливост, особено ако е нещо, което може да ползвате и двамата.

Опитайте се да се освободите от мислите, че всички ваши колеги са ви конкуренти и се опитайте да пречупите гледната си точка. Ако някой ваш колега има нужда от помощ, се опитайте да направите каквото можете, без да гледате на него като на противник.

Не изпадайте в крайности като това да си купите нещо много скъпо и после седмици наред да си купувате най-евтината храна, за да балансирате бюджета.

 

Дева

Колкото и да сте привързани към партньора ви, може би ще искате да отделите малко време само за себе си и това, което обичате. Дайте си това време, в което всеки един от двойката ви, да се отдаде на интересите и хобитата си.

Днес, ще имате свобода да разгърнете потенциала си и да направите всичко, което поискате в работата ви, без да бъдете спирани от шефът ви. Сега е моментът да реализирате идеите си.

Може да се надявате по-заможните ви приятели да ви помогнат в труден за вас момент, но най-вероятно и те ще имат същите финансови затруднения, и няма да успеят да ви отпуснат исканият от вас заем. Ще се наложи да се справяте сами и да свиете разходите.

 

Везни

Опитайте да направите това, в което до сега сте проваляли десетки пъти. Много е вероятно днес да успеете да осъществите целите и идеите си с подкрепата на звездите. Не отлагайте, а действайте точно сега.

Най-важното нещо, което трябва да запомните днес е да не бързате да приключите работата си, за да си тръгнете по-рано. Всяко едно нещо, което сте направили набързо, може да ви забави, тъй като ще трябва да го започнете отначало.

Това, което би ви помогнало днес е положителното и пъргавото мислене. Каквито и финансови несгоди да стоят пред вас, ще успеете да намерите начин да се справите и да излезете от трудната ситуация.

 

Скорпион

Не очаквайте днес да постигнете някаква драстична промяна в личните ви отношения. Най-вероятно, трудно ще прокарате идеите си за трансформация, но може да направите партньора ви поне малко по-щастлив.

Вероятно, днес ще искате да прекарате повече време у дома си и няма да имате много ентусиазъм и енергия за работа. Преди заслужената ви почивка вечерта, ще трябва да се потрудите на работното ви място и да не оставяте днешната работа за утре.

Денят ще е труден за вас във финансов план, но поне няма да имате непредвидени разходи, които да ви създават допълнителен стрес. Купувайте само най-необходимите неща за домакинството ви и търсете намалени артикули, които са на промоция.

 

Стрелец

Изчистете всички колебания и страхове, и продължете напред в осъществяването на романтичната си изненада. Половинката ви ще остане приятно изненадана и силно впечатлена.

Най-вероятно ще останете относително спокойни и концентрирани в изпипването на всеки един детайл в работата ви. Не се влияйте от околните и поддържайте собственото си темпо на работа.

Старайте се да се придържате към предварителният ви финансов план и да не правите излишни разходи, които биха нарушили баланса в бюджета ви. Оставете големите покупки и сделки за някой друг по-благоприятен ден.

 

Козирог

Денят ще е благоприятен да посетите някакво събитие свързано с изкуство, култура и естетика. Духовната храна ще е акцентът за вас в този момент, така че потърсете билети за театър, кино, опера, изложба, концерт или нещо подобно.

Може би, днес ще се лутате като в лабиринт, в търсене на най-правилното решение на даден проблем в службата ви. Зад всеки един ъгъл може да се крие отговорът, който търсите, така че стъпвайте бавно и внимателно.

Ако реализирате някакви допълнителни приходи днес, може да почерпите най-близките ви хора, споделяйки радостта си. Бъдете щедри и помогнете на някой в нужда, за ви помагат и на вас в трудни моменти.

 

Водолей

Позволете на партньора ви да прави това, което иска, дори да допуска грешки. Едва ли, сега съветите ви биха били чути от половинката ви. След няколко дни ще имате възможността да поговорите и да се разберете.

Днес може да сте доста разсеяни и да допускате куп нелепи грешки от бързане и невнимание. Игнорирайте всички разсейващи фактори и колеги, които говорят за проблемите си.

Не бързайте да се радвате, че сте направили успешна сделка, преди да сте получи парите си. Едва, когато всичко е финализирано и средствата са постъпили по сметката ви, може да се отпуснете и да си купите нещо лично само за вас.

 

Риби

Вероятно, днес ще сте доста претоварени както с лични, така и със служебни задачи. Помолете партньора ви да ви помогне с каквото може, за да се справите по-бързо с всички ангажименти. Половинката ви ще се радва да ви съдейства.

Подготовката ви за важна изява или събитие, на което ви предстои да присъствате, ще осмисли работата ви и така денят ще премине неусетно за вас. Ще се справите успешно с всички работни задачи през този ден.

Днес ще трябва да се занимаете с изчисляването на разходи и плащане на сметки, нещо което по принцип ви е доста стресово и напрягащо. Приключете по-бързо с тези неща, за да не мислите за това през целия ден.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.