Овен

Не винаги получавате това, което искате и то на момента. Вероятно, ще научите по трудния начин, че пътят към здравето на тялото ви не е никак лек и се изисква много постоянство в режима на хранене и тренировките ви.

 

Телец

Ще имате много енергия днес, благодарение на доброто разположение на планетите. Независимо, дали сте голям фен на спорта, задължително се раздвижете днес под каквато и да било форма, дори с лека разходка.

 

Близнаци

Отделете специално внимание на здравето на сърцето ви. Не чакайте да усетите някаква болка, за да се погрижите за себе си. По-добре не консумирайте червено месо и млечни продукти и увеличете кардио тренировките.

 

 

Рак

Днес, може да сте много по-раздразнителни и агресивно настроени към партньора ви, готови да избухнете от най-малкото нещо. Опитайте се да потушите огънят от емоции, който бушува във вас и да не нападате партньора си без причина. Добре е да вземате успокояващи чайове и да правите чести разходки пеш.

 

Лъв

Разнообразяването на начина, по който прекарвате времето си може да ви сближи доста, откривайки колко общи интереси имате. За вас е важна разходката, било заради стари травми и  хронични страдания, които ще напомнят за себе си днес.

 

Дева

Малка изненада и жест на внимание към партньора ви ще напомни на любимия ви човек, колко влюбени сте. Любовта ви има нужда от малко съживяване. Имате нужда от почивка, а уикендът е само за презареждане на батериите. Ще имате много чудесни моменти, пазете се от клюки.

 

Везни

Една разходка в някой парк или по центъра на града ви, може да ви се отрази чудесно. Замислете се от колко време не сте излизали на разходка с любимия ви човек. Спомнете си първите ви срещи и местата, на които сте били. Хранителните навици най-трудно се променят, а изглежда днес ще се нуждаете точно от подобна промяна.

 

Скорпион

Нещата в любовта може да не вървят според очакванията ви. Киселото настроение на половинката ви може да се окаже непоправимо поне днес. Ще се наложи да се постараете доста, за да не влизате в конфликт и да запазите добрия тон. Възможно е да се изтощите от прекаленото си желание за надмощие.

 

Стрелец

Може би, партньорът ви ще очаква от вас да сте по-инициативни и решителни, когато става въпрос да измислите приятен начин, по който да прекарате деня си. Между преувеличението и подценяването изберете златната среда, определено ще спечелите от такава позиция. Търсете баланса!

 

Козирог

Най-вероятно днес вие и вашият партньор ще сте в страхотно настроение и ще измислите нещо вълнуващо и нестандартно, с което да се занимавате, прекарвайки повече време заедно. Този ден действайте, размишлявайте, отнасяйте се грижовно с красивите неща, които обичате и се наслаждавайте. Имате потребност от чист въздух и обновяване.

 

Водолей

Обещаващ почивен ден! Няма да е необходимо да правите нещо специално, за да заслужите любовта на партньора ви. Осигуряването на спокойна почивка дори на дивана вкъщи с разхлаждаща напитка и малко плодове, ще направи почивния ви ден повече от чудесен.

 

Риби

Чудесен ден за пътуване и опознаване на нови места. Сега е момента да убедите партньора си да посетите някое екзотично място. Не ви трябва кой знае каква подготовка и планиране, стига да имате желание за приключения. Ще се нуждаете от повече отдих и най-важното повече сън. Объркването на нощта с деня ще ви повлияе неблагоприятно на нервната ви система.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.