Овен

С помощта на влиянието на планетите днес може да упражните властта си и да отстоявате мнението си по важен въпрос свързан с личния ви живот. Възможно е на представителите от първа декада на знака късмета да им изневери. Съберете мислите си и се отървете от мисълта, че не ви върви, защото подобни черни мисли, биха заразили и следващите дни.

 

Телец

Най-важното, което ви предстои е, да не подражавате на приятели или съседи, бъдете уверени в собствените си качества и късметът ви ще заблести. Трябва да имате предвид днес, че преди всичко трябва да бъдете себе си.

 

Близнаци

Романтичните ви идеали и всичко във връзката ви ще се движи по план, така че да нямате никакви грижи. Макар и нещата да се случват по-бавно от обикновено, приемете, че това е част от процеса към едни хармонични и здрави взаимоотношения.

 

Рак

Ако се опитате да наложите мнението си без право на отговор от страна на половинката ви, може да си навлечете проблеми. Днес е не моментът да се изявявате като глава на семейството, така че бъдете по-смирени и отстъпчиви. Възможно е да срещнете не малко неприятности и перипетии по пътя си.

 

Лъв

Вероятно, ще повярвате на мними обещания, лъжи, предателство и прочие. Днес, ви предстои да поемете толкова много рискове, колкото никога до сега. Така или иначе, късметът ще бъде на ваша страна.

 

Дева

Днес, трябва да бъдете смели и инициативни, ако искате да се възползвате максимално от положителното влияние на звездната конфигурация. Преценете добре стъпките, които трябва да направите, за да преодолеете препятствията.

 

Везни

Изглежда няма и късметът да ви помогне, за да постигнете, повечето от мечтите си днес. Вероятно това ще се дължи на незнанието, какво точно искате и какви всъщност са мечтите ви. Ще се наложи да откриете посоката на вашите мечти.

 

Скорпион

Вероятно, ще има възход и падения, но трябва да продължите към целта си. Не искайте твърде много услуги от своят късмет, в противен случай сте бъдете обречени само на провали днес.

 

Стрелец

Може би, ще бъдете от истинските късметлии, които ще бъдат победители, работейки усърдно, за да надграждате себе си и да надхвърлите дори и своите очаквания.  Този ден за вас ще бъде като битка.

 

Козирог

Препоръчително е да се доверите на своите способности, вместо на факторът късмет през този ден. За мнозина животът е ролетка, за вас обаче битието не е енигма, а реалност. Затова разчитайте днес единствено на себе си.

 

Водолей

Бъдете внимателни с възможностите, които ви се предоставят и се опитайте да разберете, какво всъщност стои на пътят ви. Всяка възможност има какво да ви предложи, и тогава късметът сам ще ви намери.

 

Риби

Опитайте се да не омаловажавате своят успех и да го сравнявате с този на останалите хора. Вероятно, техният късмет не е толкова голям, колкото вашият.  Всеки опит за сравнение ще ви отдалечи от собствените ви мечти.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.