Овен

Опитайте се да направите така, че да се допълвате с вашият партньор и да функционирате като едно цяло. Идентифицирайте нещата, които притесняват партньора ви и правете комплименти в тази посока, за премахнете страховете у половинката ви.

Добре ще е днес да откриете някой ваш колега, който да ви изслуша и да ви даде най-правилният съвет, който да ви помогне да се измъкнете от объркващата информация, която ви залива.

Време е да се поглезите, за да се почувствате значително по-добре. Запазете си час за спа процедура, масаж, фризьор или просто си осигурете повече време за почивка в леглото с хубав филм и здравословен снакс.

 

Телец

Задава се чудесен период за вас, тъй като влиянието на планетите ще ви помогне нещата с личния ви живот да се върнат към нормалното си състояние. Сега е моментът да поработите за заздравяване на любовния ви живот.

Сега е най-подходящият момент да се заемете с най-важният ви проект в работата. Лесно ще се съсредоточите върху приоритетните задачи, за да бъде максимално ефективна работата ви днес.

Опитайте си късмета днес с тото фиш или някакъв вид лотарийна игра. Може да не спечелите веднага джакпота, но шансът да спечелите малка награда е сравнително висок.

 

Близнаци

Вероятно, ще почувствате, че сте си много по-близки с човека до вас и привличането помежду ви ще е много по-осезаемо. Връзката ви е в чудесен период, в който разцъфтява и може да се насладите на всичките ѝ блага. Бъдете нежни и любещи

Днес, ще се чувствате особено полезни при работа в екип. Успехът на фирмата, за която работите ще е и ваш успех, така че разбирателството с колегите ви, ще ви донесе само позитиви.

Вероятно, и днес ще продължите да действате с финансите си по добре познатата ви схема. Ако искате нещо да се промени и да имате по-голяма доходност, ще трябва да сте готови да вземете някои малко по-рискови решения.

 

Рак

Покажете на вашата половинка, че забелязвате и обичате всички положителни качества и красиви черти, които притежава. Помогнете на любимия си човек да види красотата, която притежава, така както вие я виждате през вашите очи.

Работата ви днес най-вероятно няма да върви гладко и безпроблемно, но това не бива да ви натъжава, тъй като точно тези моменти ни учат да бързо да ставаме и да се изправяме след като сме паднали.

Да загубите малко пари не е краят на света. Това означава, че сте рискували и имате още 364 дни да се научите да летите в бизнес начинанията си.

Лъв

Тези от вас, които имат партньор от скоро, днес ще имат възможността да укрепят връзката си като нещо по-сериозно в дългосрочен план. Дори да няма явни знаци за това, то не се колебайте дали да послушате гласът на сърцето си.

Ако се усмихвате и сте позитивни на работното си място, то няма да усетите как е отлетял деня. Една малка изненада или почерпка за колегите ви, може да повлияе на позитивното настроение на всички.

Избягвайте да купувате мистериозни кутии или подаръчни комплекти, тъй като дори цената да е ниска и примамлива, със сигурност ще има неща, които компанията не е могла да продаде и ги е сложила като пълнеж, а това определено ще ви разочарова.

 

Дева

Много е вероятно някой от вашето минало да ви пише или да ви се обади. Ако нямате сериозна връзка, то не се колебайте, дали да отговорите и даже инициирайте среща.

Дори да се чувствате зле днес, се опитайте да не показвате болката си и негативните си емоции. Сложете си усмивката на лицето, макар и фалшива в началото и към края на деня ще предизвикате положителните събития.

Преди да започнете да се ядосвате на банката си и високият лихвен процент, който трябва да плащате, си припомнете, че вие доброволно сте взели кредит, който сте се съгласили да изплащате.

 

Везни

Днес, буквално може да преследвате любимия си човек, тъй като не бихте могли да видите бъдещето си без подкрепата на половинката ви. Марс ще засили това чувство на свързаност с партньора ви, така че се възползвайте от тази възможност да бъдете максимално дълго време с човека до вас.

И през този ден ще продължите пътуването към желаната от вас дестинация към кариерния връх, към който сте се устремили. Това ще погълне цялата ви енергия, но съдбата ще ви поднесе подарък в края на пътуването.

Не поемайте големи рискове свързани с пари. Точно както при игрите, с голям залог може да спечелите голяма печалба, но шансът да останете без нищо и да фалирате, също е много голям.

 

Скорпион

Направете всичко възможно да изгладите конфликтите с вашият партньор, тъй като планетите няма да са в изгодна позиция за вас и може да ви донесат допълнителни главоболия.

Нарастването на напрежението в работата ви, ще се отрази добре на конкурентоспособността ви, тъй като ще имате поле за изява, за да покажете най-доброто от себе си.

Днес се въздържайте от харчене на големи суми особено за неща, които не познавате добре. Придържайте се към познатото и изпробваното, тъй като не е време за експерименти.

 

Стрелец

Не бъдете твърде фиксирани и обсебващи за човека до вас. Позволете си да имате свой социален живот и да се виждате с приятели и роднини без присъствието на половинката ви. Не пренебрегвайте най-близките ви хора.

Ако искате да постигнете повишение в бъдеще, то трябва да имате подкрепата и на вашите колеги, с които работите ежедневно. Погрижете се за високата ефективност на екипа ви, за да увеличите шансовете си да получите това, което искате.

Неочаквани разходи може да объркат сметките ви и да се наложи да преструктурирате бюджета си, свивайки разходите за нови придобивки и забавления.

 

Козирог

Дори всичко в личния ви живот да не е подредено както искате, знайте че с постоянство и грижа може да осигурите най-плодородната почва, на която да порасне най-величественото цвете наречено любов.

Не е добра идея да губите време да се опитвате да разрешите проблем, за който няма достатъчно информация и очевидно решение. По-добре се концентрирайте върху задачите, които с лекота може да свършите и по-късно да се върнете към проблемната ситуация.

Ако сте твърде аналитични и прекалено много обмисляте дали да вложите парите си в дадено нещо, то може да сгрешите. Послушайте интуицията си и следвайте мечтите си.

 

Водолей

Опитайте се да забравите раните в миналото ви и се съсредоточете в настоящето и това, което може да направите за бъдещето ви, за да създадете едно здраво семейство.

Дори да не харесвате работата си и да мечтаете за собствен бизнес, в който сам да сте си шеф, бързо ще се наложи да слезете на Земята и да осъзнаете, че на този етап нямате избор и това е работата ви, която ви дава хляб.

Ако една врата се затвори за вас, то знайте, че има много други врати, които могат да се окажат чудесна възможност за вас. Не вземайте решенията си сега на база горчивия ви опит от миналото, а вместо това търсете нови проекти, в които да инвестирате.

 

Риби

Бъдете особено внимателни с думите, които използвате днес, когато общувате с любимия ви човек. Планетите могат да имат разрушително влияние над комуникацията с половинката ви, така че обмисляйте всяка една дума и реторичен въпрос.

Вероятно, днес ще си припомните, че има голяма разлика между колегиалните и приятелските отношения. Дори да си мислите, че някой ваш колега ви е много добър приятел, за съжаление може да се окаже, че ви използва за дадена услуга, която да свършите.

Ако днес се поддадете на емоциите си и пазарувате напук, за да се почувствате по-добре, то много скоро ще осъзнаете, че животът ви е също толкова несправедлив, колкото и преди да похарчите маса пари.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.