Овен

Ако имате колебания, какво решение да вземете относно личния ви живот, то винаги може да поискате съвет от най-близките ви хора – вашите родители, които най-много време са прекарали с вас и ви познават по-добре от всекиго.

Никой не очаква от вас да знаете и да разбирате от всичко, и ето затова има ръководители, супервайзъри и експерти. Преглътнете гордостта си и помолете за помощ при някои трудни ситуации в работата ви.

Всеки иска да изкарва повече пари, но успяват само тези, които предприемат някакви действия да осъществят целта си. Избягвайте финансовите грешки от миналото и се вдъхновете от успелите в бизнеса.

 

Телец

В случай че все още сте в търсене на вашата половинка, то вземете инициативата в свои ръце и бъдете човекът, който ще направи първата крачка. Това ще улесни процеса и ще направи бъдещият ви партньор по-уверен в себе си, да ви заяви чувствата си.

Дори работата ви да не е вървяла в последните няколко дни и да сте имали куп проблеми, то днес звездите ще са на ваша страна и ще блеснете. Поискайте най-трудните случаи, тъй като това ще ви позволи да покажете вашите професионални качества и умения.

Сега е моментът да стартирате ваш собствен бранд и да работите за себе си. Ако имате добра идея и се свържете с правилните хора, то може да дадете началото на вашият стартиращ бизнес.

 

Близнаци

Определено, връзката ви ще премине на по-високо ниво с доверието помежду ви. Доверието, което имате във вашия партньор ще има голяма роля в отношението на половинката ви и начинът, по който се отнася и общува с вас.

Енергията от планетите ще бъде на ваша страна и ще ви помогне при важни разговори, срещи с бизнес партньори и клиенти. Лесно ще убеждавате хората около вас и ще ги печелите на ваша страна.

Разположението на планетите ще има положителна роля върху финансите ви в този ден. Възползвайте се от това и се опитайте да инвестирате малко пари, за да имате още по-голяма печалба.

 

Рак

Бъдете особено внимателни в комуникацията с партньора ви в този ден, тъй като от една неволна грешка, може да бъдете разбрани погрешно. Планетите ще имат неблагоприятно влияние върху сектора ви отговарящ за любов и връзки, така че внимавайте с подбора на думите си.

Някои ситуации днес може да ви напомнят, че не бива да смесвате приятелските и професионалните отношения. Твърде близките отношения с някои ваши колеги, могат да ви изиграят лоша шега.

Не се поддавайте на емоциите си и не пазарувайте напук, затова че животът ви се струва несправедлив. Това ще са лошо похарчени пари, в резултат на лошото ви настроение.

 

Лъв

Днес, може да останете разочаровани, че партньорът ви не ви обръща достатъчно внимание както преди. Опитайте се да водите диалог и не забравяйте, че лъжливите думи са само временно удовлетворение.

Понякога практическият опит помага много повече от теоретичните знания, които имате, колкото и задълбочени да са те. Когато пред вас се изпречи даден проблем, винаги се опирайте на опита си.

Всяка една сметка, която трябва да платите днес, се уверете, че си заслужава вложените средства. Ако не вземете информирано решение, може да направите грешка, за която да съжалявате.

 

Дева

Влиянието на Венера все още ще е достатъчно силно, за да прекарате един чудесен ден с вашата половинка. Отделете си време за почивка и споделени моменти с вашият любим човек на романтично и уютно място.

Някои от колегите ви може да не разбират напълно вашите съвети и методи на работа. Вашата задача ще бъде да направите така, че да създадете усещане за общи гледни точки с хората от екипа ви.

Днес, може да сключите добра сделка и да вземете нещо необходимо на много изгодна цена от място, което сте пренебрегвали до сега. Шопингът ви ще бъде удовлетворяващ.

 

Везни

Лошите спомени от миналите ви връзки може да ви развалят настроението днес, но колкото повече мислите за негативните неща, толкова по-зле ще чувствате. Опитайте се да оцените хубавите и добри неща в настоящата си връзка.

Дори само да дадете съвет на два враждуващи лагера сред колегите ви, бъдете сигурни, че другата страна ще ви приеме за враг. Стойте настрана и бъдете неутрални без да изразявате пристрастие и симпатии.

Слънцето и Юпитер ще имат силно влияние над финансовия ви сектор днес, така че ще е добра идея да инвестирате малко пари в благородни метали като злато.

 

Скорпион

Вероятно, днес ще имате известни съмнения, дали човекът до вас има сериозни намерения и мисли като вас за брак, семейство и деца. Това, върху което трябва да се съсредоточите е че имате човек, който ви обича безусловно.

Ако днес сте изправени пред сложен проблем в работата ви, то най-доброто, което може да направите е да разделите работата си на малки порции със задачи, които да изпълнявате една по една. Това ще направи проблемът ви далеч по-лесен за разрешаване.

Време е да използвате влиянието, парите и контактите си с влиятелни хора, за да стартирате нещо, което ще ви носи пари регулярно и ежемесечно, колкото и малка да е сумата в началото.

 

Стрелец

Ако все още нямате сериозна връзка, то е време да отворите сърцето си за някого, когото наистина харесвате. В случай, че сте семейни, не забравяйте да направите нещо специално за вашият партньор.

Много е вероятно трудно да се концентрирате върху работата днес, когато се носите на крилете на любовта. Знайте, че за всичко си има време, стига да си го разпределите правилно.

Намерението ви да купите нещо скъпо и специално за любимият ви човек, може да се отрази на бюджета ви, но не си ли струва да зарадвате половинката си.

 

Козирог

Ако не обичате и не уважавате себе си, едва ли ще стигнете далеч. За да ви обичат и уважават другите, първо трябва да се погрижите са собственото си самочувствие и самоуважение.

Опитайте да направите добро впечатление днес и дайте всичко от себе си, за да бъдете пример за подражание сред колегите си в службата ви.

Харчете разумно и следете приходите и разходите си през седмицата, за да ви е по-лесно да управлявате парите си. Не прибягвайте до спестяванията си за покупка на скъпи вещи.

 

Водолей

Ако днес чуете някоя лоша новина, не позволявайте да влезете в спиралата на негативизма. Нека лошата новина си отиде без да се фокусирате над нея часове наред.

Може би, днес ще сте затрупани с куп служебни ангажименти. Опитайте се да направите крачка назад и да видите цялата картина, без да се вглеждате в определени детайли. Така ще ви е по-лесно да започнете от най-спешните неща.

Плутон и Меркурий ще имат негативно влияние днес, така че всяка една направена инвестиция в този ден ще е лоша идея. Изчакайте по-благоприятен период за по-добро предложение.

 

Риби

Влиянието на планетите днес може да ви направи по-интровертни и да имате нужда от време, което да прекарате сами с мислите си. Обърнете внимание на собствените си чувства и емоции.

Луната ще ви помогне днес да изпълните всеки един проект, с който се захванете. Ще изпълните всички очаквания на шефа ви и ще оправдаете доверието, което ви е гласувал.

Денят ще е подходящ за доходоносни инвестиции. Като цяло очаквайте ръст в печалбите от всички вложени средства до момента. Очертава се чудесен ден за финансите ви.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.