Овен

Безспорно ще имате наболели въпроси, които таите в себе си. Но днес ще е наложи да избирате на кои въпроси трябва да си отговорите бързо и кои могат просто да бъдат отложени за идните дни.

Най-после ще успеете да се справите с всички ангажименти, без да ви изненадват с непредвидени задачи в последния момент. Ще имате възможността да си подредите работните дейности по часове, без да се отклонявате от работното си време.

В живота ви може да се случат много промени и тези промени могат да донесат и финансова печалба. Възможно е да има събития, свързани с пари относно вашият дом.

 

Телец

Днес вероятно ще можете лесно да вземете решения, които досега не сте искали да вземате, за да не разочаровате някого. Но ако трябва да дискутирате по определени въпроси, тогава няма смисъл да отлагате отново.

Не допускайте някои от вашите колеги да ви обсебят, чрез своите лични драми. Ако сте безработни може да не очаквате разочарования днес.  

Този ден може да доведе до леки финансови катаклизми, но ако избягвате скъпите покупки за известно време, вероятно ще имате по-малко бюджетни неволи.

 

Близнаци

Семейните  взаимоотношения се очертават да бъдат изпълнени с взаимно разбиране днес. Неангажираните нека имат готовност днес да посрещнат своят звезден ден за откриването на сродна душа.

Ще имате нужда да забавите темпото, да си направите равносметка и да решите какво искате да постигнете в кариерата си. Като цяло, енергията ви ще бъде насочена към по-дългосрочните ви планове.

Най-вероятни днес ще се уверите, че всички финансови планове, инвестиции или бюджетиране наистина работят за вас. Ако имате голяма идея, която ще генерира бързо пари, този ден може да е подходящ да излезете с подробен план.

 

Рак

Денят е много подходящ, за да си изясните нещата и да оставите определени взаимоотношения след себе си, без никаква полза. Ако не споделяте нищо заедно, няма смисъл да настоявате за нещо повече.

Като цяло, благоприятен ден в професионален план, най-вероятно ще получите подкрепа от вашите колеги на работното ви място.

Може да почувствате желание да се върнете към миналото си поведение по отношение на вашите финанси, опитайте се да не оставяте отминалите финансови проблеми да ви засегнат. Ако се погрижите за най-важните задължения, бихте могли да избегнете подобни ситуации.

 

Лъв

Енергията ви се изчерпва, така че не можете да направите повече, отколкото можете да понесете, психически и физически. Днес не трябва да надвишавате щедростта, а просто трябва да удовлетворите възможните си искания.

Някои от вас биха могли да изпитат стрес и безпокойство в работната сфера, тъй като задълженията ще изискват да работите на пълни обороти.  

Вероятно ще имате предимство при договаряне на сделки или можете да обърнете условията за финансово задължение в своя полза. Освен това е денят е чудесен да преосмислите и преразгледате навиците си за харчене на пари.

 

Дева

Опитайте се да придадете по-голямо значение на семейните въпроси, оставяйки настрана бизнес проблемите. Днес трябва да се интересувате само от доброто здраве и спокойствие на роднини, приятели и партньори, ако искате да живеете в спокойствие.

Кариерата ви ще бъде на преден план през този ден. Ще бъдете съсредоточени, търпеливи и отдадени на своята работа. Натовареността ще запълни целия ви ден.

Задават се нови идеи за това как да спечелите повече пари. Опитайте се да „уловите“ тази звездна информация и ще останете доволни. може да ви идват. Не е изключено някой близък да ви предостави тласък, ако имате нужда от финансов подкрепа.

 

Везни

Вероятно днес ще имате твърде малко свободно време, възможно е да се стигне до да не бъдете склонни да се смеете и шегувате. Така ще приемате онзи тъжен въздух,  вместо да обърнете повече внимание на това, което ще ви вдъхне живец.

Търсещите работни позиции имат големи шансове да открият желаната работа, а може да се наложи да използват връзките си от приятели или от близкото им обкръжение, за да бъдат препоръчани.

Въпреки че може да почувствате финансово напрежение днес, ала вероятно ще се появят неизползвани възможности за свежи доходи. Денят може да ви изненада приятно, като ви осигури  предимство в условията на преговори, като договори за отдаване или наемане под наем.

 

Скорпион

Очертава се да имате неотложни лични  потребности, които ще ви да не обмисляте адекватно, какво правят другите за вас. Можете да се възстановите по-късно днес, и те ще разберат и ще простят.

Безработните, които желаят да си намерят работа, ще трябва да приемат това, което им се предложи. В противен случай, ще трябва дълго да се ровят из обявите за работа през идните дни.

През този ден може да се почувствате като експерт по финансите и с правилната доза убеденост може да получите понижена лихва или добра отстъпка. Острият ви нюх за пари може да ви доведе до доходоносно бизнес развитие.

 

Стрелец

Това, което бихте могли да направите днес е да подобрите някои свои качества. Също така ще се отпуснете благодарение на присъствието на тези, които вече ви обичат и които биха направили всичко, за да ви видят щастливи.

Ще имате възможността да осъществите някои от работните си задачи. Избягвайте  разговорите от общ характер и се концентрирайте върху ангажиментите си в работата.

Днес обоснованите и солидни решения относно вашите финанси ще ви помогнат да се справите с всякакви проблеми свързани с доходите. Този ден може да е натоварен, както на работа, така и у дома.

 

Козирог

Възможно е през този ден да имате усещането за непълнота, което ще ви атакува всеки път, когато заспите. Не се притеснявайте, това е нормално, ако имате много негативни  мисли и ангажименти, ще живеете вечно с този вид тревожност.

Направете дори и невъзможното, за да се държите на ниво и да не натоварвате колегите с личните ви проблеми. Отдайте се изцяло на работата си, за да се отървете от всякакви „черни мисли“.

Има вероятност да се изкушите и да похарчете за презапасяване доста пари. Семейството или приятелите може да се опитат да ви помогнат в това ваше начинание. Въпреки това не ви препоръчвам големите харчове днес.

 

Водолей

Всяка дейност, извършена от вас през този ден, ще ви струва двойно, тъй като няма да имате достатъчно енергия. Препоръчвам ви да направите всичко възможно, за да можете да се възхищавате на постигнатите си цели.

Днес бъдете по-дейни, за да задействате своята опитност. Така, ще си спестите неприятности и разочарования на работното място.

Промените във вашите финанси могат да започнат още през този ден  и вероятно ще продължат през следващите няколко седмици. Днес е подходящия момент да потърсите инвестиции, които ще ви дадат възможност да започнете да пестите пари за в бъдеще.

 

Риби

Опитайте се да не бъдете прекалено динамични, защото този ден ще трябва да се проведе под егидата на размислите и спокойствието. Ако бъдете припрени тези около вас, бихте могли да се объркат и ще постигнете обратен ефект в своите си желания.

Този ден не е благоприятен за поемане на работни ангажименти. Ако сте безработни и получите предложение за работа, не се съгласявайте веднага

Днес може да сте допълнително заети с работа или бизнес, но допълнителната упорита работа може да означава експоненциално увеличение на доходите ви. Нов познат може да ви представи бизнес възможност, която би могла да даде тласък на вашите финанси.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.