Овен

Всичко, което трябва да направите в този ден, е просто да осъзнаете какво се случва около вас и около хората, които обичате . Може би сте подценили нещо или някого. Не сте в опасност, но винаги е по-добре да държите очите си отворени, отколкото да ги държите затворени, също защото ако има злонамерени хора, те със сигурност няма да ви предупредят, преди да ударят. Накратко, бъдете по-внимателни.

 

Телец

Много проблеми могат да се променят внезапно през този ден и ще трябва да сте готови да се сблъскате с промяната, ако не искате да бъдете изоставени. Много от тези около вас така или иначе биха могли да продължат. От друга страна, останете „неподвижни“, ще има възможност да чакате напразно всичко да се върне както е било преди, но това почти сигурно няма да се случи, така че ще бъде по-добре да се подготвите навреме.

 

Близнаци

Интересен ден се очертава за вас, изненадващ на моменти, може би неочакван и преди всичко късметлийски . Накратко, колелото се върти и ще спре на такива позиции, които ще намерите за изгодни, приятни или страстни, в зависимост от сектора на живота, който ще се отнасят. Във всеки случай ще се наложи да покажете вашата жизненост, бързина, оригиналност както и решителност, и никога няма да отстъпите пред нищо. В допълнение към задълженията, оставете място за удоволствията. Юпитер иска да ви види, че култивирате хедонизъм и радост и да изключите негативно възможно най-бързо.

 

Рак

Изненади, добри новини или може би най-накрая спокоен период, който ще ви позволи да разсъждавате върху себе си, върху вашите желания, върху вашите искания за утрешния ден и късмет. Това ще бъде специален момент за емоциите, които ще изпитате, за енергията, която ще ви позволи да се справите дори с най-предизвикателните промени, ако това е вашето желание. Вкратце, приятен, оживен ден, през който ще се оформят няколко ситуации, в любовното и семейното общуването.

 

Лъв

Днес ще има различни и различни причини, които ще зависят от вашите лични условия. Например, някои от вас ще имат проблеми в семейството или с роднините, други просто ще имат период на умора. Всеки ще трябва да внимава за емоциите изпълнени с нервност, тъй като това може да намали яснотата и да застраши душевното спокойствие, ако се отдадете на раздразнение и избухнете без задръжки. Накратко, бъдете по-внимателни и мислете, че вече идва времето, за да започне да ви върви малко по-добре.

 

Дева

Събота, уханието на новост, на приятни ситуации, на най-после спокойни моменти. В семейството, около вас като цяло, ще цари великолепна атмосфера на сила и енергия. Ще имате възможността да решавате стари проблеми, да си представяте нови инициативи за бъдещето, близко или далече, и преди всичко да се насладите на заслужено свободно време и да се отпуснете при всяка една възможност. Ще бъде по-добре внимателно да се погрижите за комуникацията, за да избегнете досадните недоразумения.

 

Везни

Приятният климат на релаксация ще бъде подчертан от доста неутрално небе , дори и да не е напълно безразлично. Този ден обаче може да бъде преходна фаза към по-наситен и динамичен период. От време на време да можете да изживеете по-спокойни моменти, в които да размишлявате и да си представяте нови гледни точки, и това ще бъде наистина полезно. Възползвайте се от това, особено ако от известно време се чувствате объркани или несигурни.

 

Скорпион

Ще сте посветени на задълженията, фокусирани върху ангажиментите, върху списъка със задачи, които могат да се отнасят до домашните и семейните ви задължения, но преди всичко върху вашите цели, свързани с благосъстоянието и свободното време. Накратко, ще се погрижите за себе си, почти като осезаем знак, че мрачните и депресиращи времена са зад гърба ни. Обърнете внимание на комуникацията и се опитайте да бъдете директни и ясни със събеседниците си. Така ще избегнете много недоразумения и последващи ядове.

 

Стрелец

Вашите мечти няма да останат само желания през този конкретен ден, удовлетворяващ и пълен с новини и изненади. Особено тези от вас, които чакаха по-линейна фаза, можеха да оставят тревогите и мислите зад себе си и да се насладят малко повече на живота и любимите хора. Накратко, денят ще бъде един от тези периоди, които ви позволяват да възстановите дъха си, да се върнете към надеждата за бъдещето и да планирате събития с увереност и безопасност. Отпуснете се и мислете повече за себе си.

 

Козирог

Този ден може да дойде с известна доза нервно напрежение, ала Сатурн, вашият страхотен съюзник с упоритост и прагматизъм, ще ви помогне да поддържате увереност, поне в самите себе си, ако не във всичко останало. Всъщност особено ще се дразните от това, което ви заобикаля, за едни семейство, за други приятели, за трети правила и задължения и прочие. Това ще означава, че можете да разчитате на някои хора и собствения си избор със затворени очи.

 

Водолей

Специални моменти ви очакват през този интересен ден. Ако има ситуации, които искате да проучите, ангажименти, които да бъдат въведени, семейни споразумения, които да се сключат, възползвайте се от този много стимулиращ астрален климат, за да се съсредоточите ясно върху целите си или дори да ги калибрирате, тъй като транзитите са обявени за положителни. Помислете обаче, че късметът може и да не ви помага, за сметка на това ще можете да разчитате на своята ангажираност и воля, за да избегнете нежеланите ситуации.

 

Риби

Страхотните отзиви за вас могат да накарат този ден да промени напълно социалното ви положение. От известно време може би чакате някой да забележи вас и величието на вашата личност. Вашият харизматичен характер наистина заслужава по-внимателен поглед. Днес  обаче не бива да започвате да с вашата наивна самонадеяност, защото можете да слезете от пиедестала за миг и да се окажете на земята. Това, което трябва да направите, е просто да се насладите на този ден, за да бъдете истински щастливи.

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.