Овен

В личен план отношенията са относително добри, вероятно ще имате няколко спорни момента свързани предимно с работата и на двамата. Би било да избегнете острите пререкания и да полирате интимната си връзка. Необвързаните вероятно ще ги сполетят любовни трепети, но може би за кратко във виртуалното пространство.

Особено днес следва да сте много внимателни на работното си място. Поради ваша разсеяност може да допуснете грешки и същите вероятно ще влошат работата на целият работен екип. В никакъв случай не навлизайте в оправдателен режим, станалото - станало. Всеки може да сгреши по невнимание. Повечето от колегите ви няма да имат желание за подкрепа.

Вероятно днес нещо ще ви подсети да предприемете мерки за жилището си, може би има доста неща за ремонт или подновяване. Някои от вас едва ли ще успеят да заделят някой лев за обичайната си лятна ваканция. Помислете, дали си струва да похарчите две или повече заплати за едното цопване в морето, пък било то и в Гърция.

Стани трафикант на отговори: Колкото повече суши, толкова повече се мокри. Що е то?

Телец

Благоприятен ден белязан от звездите за вас, ако искате да се установите във връзка. Ако вече сте обвързани се постарайте да изясните позициите си, разкрийте картите си и вероятно ще откриете правилните походи един към друг. Семейните ще бъдат щастливи, благодарение на позитивната енергия от планетарната ви позиция днес.

Може да сте доста разсеяни днес и няма да се чувствате в кондиция да изпълнявате задачите си на работното си място. В резултат на това, вие ще изоставате в работата си. Не би било добре да превключите на високи обороти, тъй като ще пропилеете усилията си на вятърът.  Презаредете „батериите си“ и ще можете да се справите с вашите висящи задачи, с нова сила утре.

Вашите приходи ще са по-добри, благодарение на по-старите инвестиции. Планетарните позиции вероятно ще ви предложат добри печалби и през този ден. Направените инвестиции днес също ще ви помогнат да спечелите повече пари през следващите дни.

Стани трафикант на отговори: Кое нещо расте с въздух, но умира с вода?

Близнаци

Днес може да оставите настрана проблемите от сивото ежедневие. Това ще спомогне да очистите умът си от всякакви проблеми. Необвързаните спокойно могат да продължат своят развихрил се флирт. Семейните няма от какво да се притесняват, дори и най-малките възникнали дрязги, едва ли ще помрачат семейната обич.

Може да сте ангажирани през целият ден. Добрата оценка на вашата фина работа ще компенсира всички усилия, които сте положили. Вероятно днес е най-добрият ден за преработване стари работни проекти, от които не сте доволни. Както се казва: Там, където пространството не гарантира успех, търпението е ключът към постигането на върхови постижения.

Нивото на вашата нетърпеливост нараства все повече и повече в търсенето на печалби. Има вероятност да загубите пари в брой, така че се съобразете с обстоятелствата, особено днес. Обърнете внимание на онези финансови проекти, които отлагате - днешният ден е благоприятен за тяхното стартиране.

Стани трафикант на отговори: Коя дума на български език винаги се изписва неправилно

Рак

Звездите ви предоставят предизвикателства. Старите прийоми не биха впечатлили толкова лесно половинката ви. Небрежното говорене може да отегчи партньорът ви. Необвързаните ще трябва за положат усилия в търсенето на така очакваната любовна връзка. Бъдете практични, а не толкова емоционални  - така ще постигнете добри хармонични отношения.

Късметът е на ваша страна с благодатта на звездите в работата ви. Въпреки това, не е препоръчително да ангажирате колегите си с отегчаващите ви лични проблеми. Нека темата да бъде една: „Как да подобрим съвместната ни работа?“. Добри новини да очакват търсещите работа. Необходимо е да обръщате внимание на всяка покана за интервю за работа, за да не съжалявате по-късно, че сте пропуснали добра възможност.

Съдбата е отправила днес своите благословии относно финансовите въпроси. Огледайте няколко пъти финансовият си бюджет, нанесете необходимите корекции, ако се налага. Дори да бъдете изправени пред финансови бариери, днес определено ще ги надскочите, което ще се яви като победа в битката за печелене на пари.

Стани трафикант на отговори: Кое е толкова деликатно, че дори като му кажеш името, ще го разрушиш?

Лъв

Тези от вас, които говорят повече от любимата си половинка, днес ще се наложи да се превърнат в слух, сякаш са дали обет за мълчание. Това със сигурност ще заздрави вашата връзка. За самотните не се очертава денят да бъде процъфтяващ, както преди - обичайните заподозрени проблеми. Семейните нека да разширят своите хоризонти.

Възможно е да настъпят някои обърквания и конфузни ситуации на работното място. Надникнете дълбоко в себе си и ще откриете необходимият ключ за овладяване на този хаос. Фокусирайте се! Търсещите работа ще намерят така желаната работна позиция, но ще бъдат залети от студен дъжд, защото това вакантно място изисква владеенето на един или повече чужди езици.

Днес ще бъдете разочаровани от финансовото си положение. Тревогите чукат на портите ви. Ще продължите да се безпокоите, от къде ще дойдат всичките пари, необходими за потребностите ви. Предварително си изготвяйте план за бюджета ви, за да не изпадате в подобни губещи позиции.

Стани трафикант на отговори: Нощем идват, без никой да ги носи. През деня изчезват, без никой да ги взима. Кои са те?

Дева

Ще се наложи да се справите с капризността на любимият човек, както и с неговите претенции. Вероятно ще се стигне до конфликти в интимната връзка. Бъдете така разумни да осуетите всяка искра, която би довела до сериозни душевни щети във взаимоотношенията ви като двойка. Необвързаните може би ще имат шанс да срещнат своята така желана половинка.

През този ден вероятно ще се справите със струпалите се на куп работни задачи. Шансът е на ваша страна, за да реализирате своите проекти и да преодолеете  трудностите без сериозни последствия.

Днес ще си дадете оценка - среден три по финансовите въпроси. Звездите предвещават умерени финансови печалби, но извън вашите очаквания. Не очаквайте да се концентрирате върху финансовите дилеми. Останете хладнокръвни, вероятно ще настъпи паричният баланс.

Стани трафикант на отговори: Ако ме имаш, искаш да ме споделиш. Но като ме споделиш, вече ме нямаш. Какво съм аз?

Везни

Вероятно ще има рязко влошаване във вашите взаимоотношения днес, но ще е за кратко време. Малките неразбирателства са лесно преодолими за вас. За необвързаните, денят е сравнително добър за нова връзка, ала това е знак само за запознанство - нищо повече от това.

Днес има голяма вероятност да възникнат недоразумения на работното място, така че избягвайте всякакъв спорен конфликт с колегите. Може да изпитате чувство за вина или да се превърнете в детектив, задавайки си въпросът: „Кой всъщност е виновен?“.  Избегнете и двата варианта,  това би ви донесло ненужен, допълнителен стрес и късане на нерви.

Днес би било разумно да поемете разходите под контрол. Предстоят ви дългосрочни финансови ангажименти. Увеличаването на самочувствието ви също ще привлече възможности за печелене на пари. Бъдете внимателни, не смесвайте инвестициите с импулсивни покупки.

Стани трафикант на отговори: Какво няма начало, среда, нито край?

Скорпион

Връзката ви се нуждае от присъствието на повече хора, стари или нови приятели. Уединението не е благоприятно днес, би довело до сивотата на скуката. През този ден развлеченията са приоритетни. За необвързаните важи същото през този ден, повече контакти с различни хора.

Спокойно! Няма причина за големи промени в работната ви среда, но вероятно повече се задълбавате в излишни работни планове, отколкото да се съсредоточите върху днешните основни ангажименти в работата. Няма как да се справите със семейните си проблеми на работното място.

Днес имате възможността да увеличите личния си паричен поток, чрез работата, която вършите. Разкрива ви се поле за действие с бизнес партньорство. Изгответе си финансова стратегия, за да имате готовност да реализирате своите идеи. В случай, че не се занимавате с бизнес, бъдете така разумни да не влизате в заеми.

Стани трафикант на отговори: Някои месеци имат 30 дни, а други 31 дни. Колко месеца имат 28 дни?

Стрелец

Планетарните конфигурации са ви подготвили изненади, непредвидими събития и ситуации, които могат да променят взаимоотношенията във вашата връзка. От това става ясно, че трябва и вие да подготвите приятна изненада на партньора си.

Много от самотните ще създадат нови романси или ще намерят такива. Този ден има специално значение за тях.

Добър ден за търсещите работа.Тези от вас, които вече са придобили работно място, има вероятност да започнат друга дейност на ново работно място. Така че, ако сте решили да сменяте работното си поприще, денят е удачен за това. Не се очакват особени проблеми при прекратяване на договорът ви.

От особено значение е да потърсите пробойните, а именно - от къде идват най-големите семейни разходи. Някои от вас може да са закупили нова кола, жилище или имот, допълнителни месечни плащания, които вероятно вече не отговарят на работните ви приходи или бюджет като цяло.

Стани трафикант на отговори: Какво е това нещо, което може да обиколи целия свят, докато стои в ъгъла?

Козирог

Денят ще се характеризира с относително нормална обстановка в личен план. Не очаквайте приятни или неприятни изненади, всеки ще бъде унесен в своето ежедневие. Тук-там превалявания, придружени с гръмотевици и скоро пак слънчицето ще огрява вашата двойка.

Денят ще премине без съществени промени в работен план. Някои от вас вероятно очакват нов или нови колеги. Продължете да работите така усърдно, защото тенденцията за постигането на работна ефективност сочи изкачване нагоре в кариерата. Тези, които търсят работа ще постигнат известен напредък, нека да побързат, защото работната позиция би могла да бъде вече заета от други.

Този ден е специално белязан за някаква промяна във финансовото ви състояние. Преговорите за сделки вероятно ще продължават,  докато не бъде подписан важен договор. Отложете заложените от вас покупки, защото ще се наложи да изплащате някои стари задължения.

Стани трафикант на отговори: Отговаряш ми, но аз никога не ти задавам въпрос. Какво съм аз?

Водолей

Обещаващ ден, тъй като ще можете да общувате открито с партньора си. Вероятно от дълго време сте търсили такава възможност, ето днес това вече ще бъде изненадата на деня. Подобна изповед ще бъде добре дошла и за двама ви, ще ви сближи и най-вече ще укрепи вашата връзка.

Днес и следващите няколко работни дни, ще бъдат тежки и изтощителни, но трябва да дадете всичко от себе си, защото може би ви тестват, дали сте най-добрият кадър за позицията, която заемате. Работете усърдно!

Ясно е, че парите не падат от небето. Въпреки това мечтаете за скоростно увеличаване на финансите ви, без да осъзнавате, че това зависи само от вашите действия и усърдна работа. Насочете енергията си в правилната посока, вместо да мечтаете за богатство от детските приказки.

Стани трафикант на отговори: Човек го майстори, но не го ползва лично. Друг го купува, но пак не е за него. А онзи, който го ползва, нито го вижда, нито го усеща. Що е то?

Риби

Днес трябва да забавите нещата в любовния ви живот. Заменете страстта с романтика и старомодно ухажване, дори ако разумът ви казва да опитате от всичко наведнъж. Малките жестове ще са от полза днес.

Денят е изключително благоприятен за начинанията, свързани с работата ви. Винаги сте били искрени и трудолюбиви и като компенсация за това, богатството ви ще се увеличава. Всички ваши проекти ще постигнат успех. Това е денят, в който да се насладите на похвалата на началниците ви, както и от стажантите ви.

През последните няколко дни планирате нещо голямо. Днес ще осъзнаете, че това с което сте се захванали, изисква голям финансов ресурс и това вероятно ще ви изплаши. Отказът и връщането назад не е опция. Ще трябва да направите уверено следващите стъпки и скоро ще разберете, че макар задачата да е по-трудна, отколкото сте си мислили, в никакъв случай не е невъзможна.

Стани трафикант на отговори: Представете си, че сте в стая, в която е непрогледен мрак. Как ще излезете?

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.