Точно 10 години след излизането на съвместния им хит “Когато всичко свърши”, Деси Тенекеджиева и Миро ще представят нов арт проект в Пловдив, като един от избраните 5 града в страната.

На 8-ми април от 19 часа в култовото пловдивско кино КОСМОС, публиката ще може да се наслади на страхотен концерт-спектакъл  с филмова музика, мултимедия и да види изложба с художествена фотография, която ще продължи до 15-ти април. Входът е свободен.

“Благодарим сърдечно за гостоприемството на младия екип на кино КОСМОС- едно прекрасно открито арт пространство за съвременна култура, изключително подходящо за провеждане на изложби, пърформанси и концерти. А и няма как да подминем любимия Пловдив, като бъдеща европейска столица на културата. Това ще е последният ни концерт от поредицата, която направихме. Навсякъде бяхме изключително топло посрещнати от публиката, която препълни всички зали. Целият екип заедно с  Миро, страхотните ни млади певци Mr. VOG и Весела Янева и музикалният бенд начело с маестро Страцимир Павлов, сме много щастливи от големия успех на този толкова интересен експеримент - 12 музиканта, 17 филмови песни и композиции, 17 специални мултимедийни видео клипа и 33 фотографии, всичко това вдъхновено от любовта ни към киното. Изпълняваме едни от най-любимите филмови песни и музикални произведения и се опитваме да разкажем историята им лично. Защото изкуството е точно това- умението да разказваш истории по свой собствен начин. Прекрасно е и че има европейско финансиране към Министерството на културата, благодарение, на което такива идеи биха могли да се осъществят”- сподели Деси Тенекеджиева, която е и продуцент на проекта. 

TNS.bg