Невероятните „Мини Бамбини“ от Пловдив имат огромен шанс да спечелят „Детска мелодия на годината“, представяйки песента „Баба Марта се шегува“ по музика и аранжимент на композитора Илко Илиев и текст на Мими Димитрова. 

За да стигнат до финала възпитаниците на Снежана и Димитър Доневи се явиха на предварителен Национален кастинг и така се наредиха сред 14-те избрани изпълнители от цяла България, които ще представят не издавани до сега детски авторски песни.

За терен на клипа „Бамбини“ избраха красивата обстановка на етнографски комплекс „Дамасцена“, а ролята на Баба Марта бе поверена на талантливата актриса Силвия Предова. В момента песента „Баба Марта се шегува“ е сред най – гледаните песни в Youtube канала на „Детска мелодия на годината“. С това шанса за победа се увеличава, а пловдивчани могат да подкрепят малките певци на кратък номер 15551, с текст 2. Освен зрителския вот думата ще има и професионално жури.

Финалната част на конкурса ще е на 22 Декемврив зала 1 на НДК София , където под режисурата на Ники Априлов ще се излъчи празничен Гала спектакъл ,а „Мини Бамбини“ отново ще изненадат своите приятели и почитатели с нова и атрактивна визия.