След голямата трагедия, която сполетя Емилия и нейният любим, изпълнителката обяви, че отменя всичките си участия. Докато отсъстваше от сцената, певицата получи емоционална подкрепа както от феновете, така и от колегите си. Десетки обаждания от близки и приятели, които са й изказали съболезнования и са й пожелали да има сили да пребори трудния момент за семейството си. 

Емилия за Феди: Отиде си едно прекрасно дете, което имаше мечти за бъдещето сиСинът на годеника на певицата почина след тежка катастрофа на магистрала “Тракия“

Когато нещо толкова тежко сполети човек на музиката, той най-добре умее да излее душата си в песен, както направи и самата Емилия. Вчера изпълнителката на "Пайнер" трогна всички с невероятна балада, посветена на загиналия в тежка катастрофа Феди Башур. 

Видеото е също толкова емоционално, какъвто е и самият текст на песента. В личния си фейсбук профил тя направи промоция на сингъла, носещ заглавието "Завинаги", а над клипа изпълнителката написа: "Една песен в памет на една чиста и млада душа.....".

В първите кадри от песента Емилия чете текст, посветен на Феди Башур. Той гласи следното:

"Никой не знае колко земни дни му остават.
Никой на този свят не избира сам съдбата си.
Малък е този живот.
Само Бог знае кога и защо.
Бог е съдник. Бог е смирение. Бог е любов.
Колкото и свещи да запалим, колкото и молитви да изречем, колкото и съдби да изплачем, няма да върнем времето назад.
Единственото което ни остава, е да вярваме, че си на по-добро място.
И да те обичаме, обичаме, обичаме – толкова много, че тази любов да те топли където и да си."