След като зима вместо лято завладя Пловдив, а синоптиците са категорични, че предстоят дъждове, и то доста проливни, под тепетата, примата на българската естрада Лили Иванова няма да пее след 2 дни на Античния театър! Концертът на Лили Иванова в Пловдив, предвиден за 28 юни (четвъртък), се отменя. 

Все пак организаторите информират, че концертът се премества на 9 юли (понеделник), а билетите ще важат без презаверка. Те могат да бъдат върнати на мястото, от което са закупени, до 05.07.2018, четвъртък. Закупилите билети онлайн могат да получат възстановяване на сумата по следния начин:

- С кредитна карта - трябва да изпратите билетите до централния офис на Ивентим или да ги върнете личн. До 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която сте ги закупили.

- С наложен платеж или по банков път - изпратете вашите билети по поща/куриер с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Или пък върнете билетите в централния офис на Ивентим БГ (бул. "6 септември" 58), където ще ви бъде възстановена сумата в брой.