Впечатляващ флашмоб на Megami Club Пловдив и Megami Club хотел Маринела събра погледите на хиляди пловдивчани на Главната вчера вечерта.

Атрактивното шоу буквално разтърси града на седемте тепета, а част от него станаха 50-те най-добри клубни танцьори, брейкъри и акробати.

Комерсиална музика и невероятна хореография накара минувачите да се спрат и да останат безмълвни през случващото се на пъпа на Пловдив.

Смело можем да кажем, че Мегами Клуб е най-посещаваната дискотека под тепетата и само за две години успя да завладее класациите на Балканския полуостров и да се наложи със своята иновативност и атрактивност.  Зашеметяващият интериор и перфектно обслужване, пък я направиха любимото място за забавление на пловдивчани. Именно на сцената на Мегами Клуб за първи път се появиха сложни акробатични номера, чиито изпълнения бяха оценени от световноизвестния Енчо Керязов.

С атрактивния флашмоб снощи Мегами Клуб отново доказа, че е номер едно и направи заявка, че новият парти сезон ще бъде изпълнен с колоритни шоупрограми и тематични партита.