Откритието на тв. легендата Слави Трифонов- Крисия на 7 септември от 11.30 часа, + 1 ниво
открива официално популярната международна изложба “Папагали от три континента” в  европейската столица на културата Пловдив. 
Малката чаровница с божествен глас прослави страната ни на детската Евровизия в Малта  и накара всички българи отново да се гордеем. 
С изпълнението  си “Планетата на децата” Крисия като истинска фея и супергерой “иска да превърне висчки хора по Света в деца и повярвай ми съвсем сами този свят ще променим. “
 
“Живи,свободни и игриви” е мотото на екзотичната изложба, която първа ще има възможност да разгледа в Мол Markovo Tepe талантливата Крисия. 
 
“Щастлив съм и за мен е повече от чест точно Крисия да открие международната детска екзотична изложба - папагали от три континента с официален домакин Мол Марково тепе, Пловдив. 
Винаги съм се възхищавал на невероятния чар и излъчване на това дете. Всяко едно нейно изпълнение те вдъхновява и оживява на сцената. Пожелавам все повече деца да се докоснат до своята мечта. 
Очакваме ви от 7 септември до 28 октомври в Мол Марково тепе Пловдив, +1 ниво. “ споделя  лайфстайл експерта Атанас Лазаров. 
 
Официалното откриване на папагалската изложба ще бъде в събота 7 септември от 11.30 часа в прегръдките на комфортния мол Марково тепе, Пловдив европейска столица на културата.
Откритието на Слави Трифонов и Ку-Ку бенд Крисия ще изпълни свой бутиков самостоятелен лайф концерт на построена сцена, на метри от уникалните 30 вида екзотични папагали - Какаду,Ара, Току тока, Джулс от популярния детски филм Рио,обявен за изчезнал и защитен вид в природата,приятелят Жоро, а снежнобелия Лукас ще се обясни в любов на малката Крис и ще прошепне нежно
“I love U ! “
В града на телетата участието на Крисия ще зарадва безброй малчугани, а от управата на  мол Марково тепе  и Macaw garden са подготвили страхотни подаръци и изненади за малката чаровна изпълнителка. 
Карамелената дизайнерка пък Цветомила Маринова се погрижи за сценичния тоалет на звездната гласовита изпълнителка.
 
Изложбата “Папагали от три континента “ ще бъде превърната в истинска джунгла от озеленителя  експерт Йордан Сребров, който ще декорира истински палми към интериора и ще ни накара да се потопим в реалния свят на екзотичните птици.
 
Партньори: 
Мол Марково тепе Пловдив, хотел Royal SPA Velingrad и Capital City Center Пловдив, Nova Tv, BtV, BNT, Blitz.bg, Hilife.bg