
Необходими продукти:
- патешки сърца - 500 г
- лук - 3 големи глави кромид
- олио
- магданоз
За маринатата:
- червено вино - 2 ч.ч. сухо
- соев сос - 3 с.л.
- чесън - 2 скилидки
- сол
- черен пипер
- олио - 3 с.л.
Начин на приготвяне:
В голяма купа се смесват ситно нарязания чесън, виното, соевия сос, солта, чернияt пипер и олиото. Всичко се разбърква добре.
Патешките сърца се разрязват на половинки и се измиват. Подсушават се и се изсипват в маринатата. Мариноват се за 1 час.
Лукът се нарязва на едро и се изсипва в предварително намазнена с олио тава.
Отгоре се добавят сърчицата. Останалата марината се изсипва върху тях.
Пече се в предварително загрята фурна на 180 градуса за 45 минути.
Преди да се сервират, се поръсва със ситно нарязан магданоз.
Акценти
Виж всички



Изведнъж стана ясно, че са пълни идиоти





Разпитват пред психолог Дебора в Пловдивския съд днес
Темите на Traffic News
