
Необходими продукти:
- грозде - 1 кг
- розмарин - 3 - 4 стръка
- захар - 400 г
- мед - 2 с.л.
- лимонтузу - 2 пакетчета
Начин на приготвяне:
Отделете зърната на 1 кг грозде. Разполовете ги и ги поставене в дълбок съд на котлона.
Добавете розмарин, мед и захар и покриваме сместа с вода. Добавете и лимонтозу.
Оставете сместа да поври, докато се сгъсти.
Прецедете готовия гроздов сироп и налейте в бутилка.
Изпрати на приятел:
Още от категорията

Рецепта за крамбъл с ревен и ягоди
29.07.25 23:14
345

От жаравата до фурната: Историята на гювеча
20.07.25 23:14
1358

Вкусна рецепта за пилешки Хепи късчета
11.07.25 23:15
9993