
Необходими продукти:
- грозде - 1 кг
- розмарин - 3 - 4 стръка
- захар - 400 г
- мед - 2 с.л.
- лимонтузу - 2 пакетчета
Начин на приготвяне:
Отделете зърната на 1 кг грозде. Разполовете ги и ги поставене в дълбок съд на котлона.
Добавете розмарин, мед и захар и покриваме сместа с вода. Добавете и лимонтозу.
Оставете сместа да поври, докато се сгъсти.
Прецедете готовия гроздов сироп и налейте в бутилка.
Изпрати на приятел:
Още от категорията

Как да приготвим торта с маскарпоне и бял шоколад
09.12.23 08:07
11401

Напукани сладки с ром и портокал
09.12.23 08:07
6686

Солени гофрети от тиквички - идеални за лека вечеря
09.12.23 08:07
808
Акценти




Парламентът прие на първо четене промените в Конституцията
09.12.23 08:07
1302



Катастрофа затруднява движението около "Скобелева майка"
09.12.23 08:07
2558

Въвеждат 6 нови пътни знака
09.12.23 08:07
6462
