За пореден път отложиха делото срещу мъжа, опрял пистолет в главата на приятелката си, която го зарязала. 37-годишната жена не се яви в залата за днешното разпоредително заседание поради доста странни причини. Според информацията, тя не дошла в съда, защото нямала вода в апартамента си. Агресивният мъж също не присъстваше. Това е второ поредно отлагане на процеса срещу него. Присъствие в залата имаше само от страна на един от адвокатите.

Пловдивчанин опря пистолет в главата на приятелката си, не искал да се разделят50-годишният мъж ще отговаря пред Темида

Припомняме, че двамата пловдивчани са имали отношения. Те се познавали от 2017 година и започнали връзка. Две години по-късно жената поискала да се разделят, а пловдивчанинът не бил съгласен и всеки път, когато разговаряли на тази тема, ставал агресивен и отправял заплахи.

 На 15 ноември 2019 г. той отишъл във фотоателието, където работела жената. Приближил се към нея и показал, че под дрехите носи пистолет. Жената още веднъж му заявила, че иска да прекрати връзката си с него. Заради тези думи, мъжът започнал да я удря с юмруци по главата и да я рита. Тя паднала на пода и докато била на земята подсъдимият й нанесъл няколко ритника в областта на корема и на гръдния кош, след което я вдигнал от пода, помогнал й да се изправи и я блъснал силно в стената.  Насочил пистолета към нея и казал, че ще я убие След това напуснал ателието.

Подаден е бил сигнал в полицията. Установено е, че жената е получила леки телесни повреди от побоя. Все още няма избрана дата за следващото заседание.