Таксиметров шофьор наруга и удари пловдивчанка заради свада на пътя. Инцидентът е станал в района на „Коматевско шосе“ в час пик. За скандалната ситуация разказва пострадалата жена пред TrafficNews.

Шофирах в голямо задръстване и интензивен трафик. Наложи се да набия рязко спирачки точно зад едно такси. Не съм го ударила, дори закачила. Тогава обаче шофьорът излезе от колата и започна да ми крещи „Ти нормална ли си, ма“ и други ругатни“, разказа пловдивчанката, пожелала анонимност.

По думите ѝ шофьорът се прибрал в колата си, но на следващия светофар с бул. „Никола Вапцаров“ слязъл и се насочил към до автомобила ѝ.

Започна да тропа и вика, отвори вратата и докато разбера какво се случва – той ми удари един шамар с опакото на ръката. Имаше много свидетели, но нямаше реакция. Веднага позвъних на 112, които ме препратиха към 1 РПУ, където вече е подадена жалба“, заявява потърпевшата.

Пловдивчанката е успяла да снима агресивния таксиджия. След като подала сигнал до „Виайлет такси", служителите на фирмата не били изненадани от поведението му. По думите на потърпевшата, реакцията им била „Пак ли ти бе, Джорджи“.

Жената е категорична, че ще търси правата си по съдебен ред. Изкарала е медицинско свидетелство, което доказва охлузвания в областта на устата и лигавицата. Случаят е сигнализиран и до Прокуратурата.