Задържан е водачът на беемвето, който сутринта потроши 6 автомобила в район „Тракия”. Това е 19-годишният пловдивчанин Петър Георгиев, който е и собственик на автомобила.  Младежът има криминално досие,  регистриран е като извършител на кражба, когато е бил на 16 години.  

Отказал е съдействие на органите на реда.  Предстои да му бъдат взети алкохолна проба и проба за наркотици.  Полицията издирва още един от пътниците в колата.  

В хода на снемане на обясненията,  другото 19г момче, което по- рано бе задържано като пътник, твърди, че в автомобила са пътували 3- ма души. Те се запознали същата вечер в клуб „Премиер”, където купонясвали до 3 часа.

Петър Георгиев е студент, допреди година и половина се е занимавал с бокс. Бил е и футболист -юноша на ФК"Ботев", след това е играл в отбора на Европейския колеж. Очевидно е любител на марката БМВ, тъй като предишният му автомобил е от същата марка, но е по-стар. С поредното си беемве той се сдобил преди три дни. 

 

Установиха шофьора на БМВ-то, помлял 6 коли в Тракия, бягал пиян от "Премиер"19-годишният водач купил колата преди три дни