Окръжна прокуратура -Пловдив отказа кремация на тялото на убития Димитър Стоянов по прякор Лудия, научи TrafficNews.bg Майсторът на бойните изкуства беше убит пред дома си в Пловдив. За кремацията е настоявала съпругата му - топмодела Роси Черногорова.

"Ако се извърши кремация, няма да е възможна ексхумация, ако се наложат по-нататъшни изследвания", мотивират се от прокуратурата.

Погребението на Димитър Стоянов е утре от 11 часа в църквата Св. Архангел Михаил в гробищния парк в "Кючук Париж".

„Необяснимо е направо, нито знам да е имал някои врагове. Винаги е бил коректен в абсолютно всичко, както и в спорта, така и в бизнеса.”, разказа пред TrafficNews.bg Дидо, който е един от неговите приятели.

Димитър Стоянов е наричан бащата на ММА в България. Постигал е победи срещу боксьори като Кубрат Пулев, разказват в залата, в която е тренирал.

„Със сигурност не е имал нищо – не е имал заплахи, нищо. Имаше планове да прави зала, да тренира, да развива спорта, да помага на който с каквото може, сега сега загубихме един истински човек, един истински спортист, който е пример за всеки един от нас.”, разказа Арман Хакобян – приятел на убития.

Какво си спомнят приятелите на Стоянов - ВИЖТЕ ТУК

За оръжието на убийството - ЧЕТЕТЕ ТУК 

TrafficNews.bg