Лек автомобил “Ауди” изгоря днес в село Триводици. Сигналът е подаден в 2.49 часа. Няма пострадали хора, нанесени са материални щети. Причините за пожара са в процес на изясняване.

Пожар избухна вчера в склад за въглища на ул. “Христо Македонски” в град Съединение. Сигналът е подаден към 8 часа. Изгорели са 30 кв метра покривна конструкция, тон пелети и 4 електромотора. Причините за пожара се установяват. По случая е образувано досъдебно производство в РУ – Труд, уведомена е прокуратурата.

Припоняме, че TrafficNews.bg съобщи вчера за 4 изгорели коли в Пловдив. 

Автомобилите са предимно на студенти от Медицинския университет. 3 от тях са с регистрации от други градове - хасковска, смолянска и сливенска, а 4-тата е пловдивска.

По първоначална информация, колата с пловдивска регистрация е станала причина за инцидента. Тя е била паркирана близо до станалите пострадали коли. В следствие на пожара се освободила от скорост и тръгнала на свободен ход.

Пламъците са избухнали около 4,30 ч. тази сутрин, а сигналът за инцидента е подаден от охраната на заведение, което се намира в непосредствена близост до общежитията на Медицинския университет.

Видео и още информация - ВИЖТЕ ТУК

TrafficNews.bg