Нападението срещу главния редактор на 168 часа Слави Ангелов повтаря побоя, нанесен върху Цветан Вълчев-маркетингов директор на „Левски“. Това заяви гл. Редактор на 24 часа Борислав Зюмбюлев. През август м.г. Вълчев бе причакан от трима и нападнат. “Струва ми се, че и в двата случая е фенска работа. Такова  нападение струва между 500 лева и 2000 лева, средно около 1000лв. Има паравоенни структури при запалянковците. Нападението е мародерство, защото се случва по време на война с невидим враг. Отвратително нападение. Журналистите са на първа линия. Утре някой може да реши, че продавачката на магазина е ударила някого в кантара и да я последва същото. Трябва незабавно да се разкрие това нападение” коментира Зюмбюлев.

Полицията проверява различни версии, провеждат се разпити на лица, които са били обект на разследвания или анализи на изданието. 

Състоянието на пребития журналист, който е настанен в Неврохирургия , се подобрява. Политици, общественици и граждани осъдиха бруталното посегателство и поискаха престъплението да бъде разкрито в най-скоро време. 

Пребиха с метални прътове известния журналист Слави АнгеловМъж е снимал издевателството на главният редактор на "168 часа"

Журналистите, които имат силата и духа на Слави, се броят на пръсти. И не трябва да ги губим.Позиция на медиите в Пловдив за бруталното нападение над Слави Ангелов