Момче е в болница след пътен инцидент в село Дъбене, Пловдивско, съобщиха от МВР. Пострадалият е 18-годишен неправоспособен жител на Сопот, който около 23 часа снощи загубил контрол и паднал от управлявания от него мотоциклет. Младежът е под лекарско наблюдение с контузии по главата и крайниците, без опасност за живота. Няма данни за употреба на алкохол. Работата по случая продължават служители от РУ – Карлово.

Нарушенията на пътя не спират дотук. 

Четирима нарушители са били задържани при осъществен пътен контрол през денонощието. Днес след 2 часа в Асеновград било установено, че 39-годишен от село Патриарх Евтимово управлява лек автомобил „Фолксваген” с 1,97 промила. По същото време в Съединение бил спрян лек автомобил от същата марка.

27-годишният водач от село Дрянка бил тестван с дрегер и резултатът отчел 1,94 промила. Минути след 23.30 часа вчера на пътя между Първомай и село Поройна бил засечен 19-годишен от село Дълбок извор, който управлявал мотопед „Пиаджо” без да притежава шофьорска книжка. Междувременно в Раковски служителите на реда проверили лек автомобил „БМВ”, чийто 23-годишен водач от Пловдив бил под въздействието на наркотични вещества. По случаите са образувани полицейски производства.

снимка: архив

TrafficNews.bg