Младежът, ударил касата на "Тони 2000" – бъдещ абитуриент, пристрастен към хазарта

Не за първи път сервитьорът пипа пари от оборота

Район „Тракия“, Пловдив 02.06.2020 21:15 16009 2
Младежът, ударил касата на

Младежът, който задигна оборота на пловдивския ресторант „Тони 2000” и друг път „пипал” от касата. Това разказа приятел на 19-годишния пред репортер на TrafficNews.  

Припомняме, че 19-годишният Васил Тодоров работел повече от година в заведението, собствениците били доволни, защото си вършел добре работата. На 26 май обаче, когато отворили касата, установили, че оборотът от предишната вечер липсва. След като прегледали камерите в заведението , установили че кражбата е дело на техния служител. В 1.30 часа през нощта той влязъл с ключа си в ресторанта,  взел парите от оборота, който няколко часа по-рано бил отчел и си тръгнал като оставил врата на ресторанта отворена. Предвидливо си бил сложил маска и ръкавици, като очевидно се надявал да го предпазят от разпознаване.

Сервитьор "удари" касата на "Тони 2000", после си поиска заплатата19-годишният Васил прекарал 72 часа в Пето районно

Читател на TrafficNews, който познава Васко заяви, че същият често посещавал игрални зали и казина. Неговите познати дори са категорични, че Тодоров дори е пристрастен.

„Споделял е, че взима пари от оборота и ходи на машинки. Печалбата си я прибира, а ветите пари от касата връща обратно. Така няколко пъти. В момента Васил е в дома си, семейството не му позволяват да излиза”, разказа нашият читател.

Тодоров е ученик в Строителния техникум и на 27 май ще бъде абитуриент. Според приятелите му причината да посегне на касата на ресторанта е свързана отново с хазарта.

„Или дължи пари на лихвар или е намерил нелегално място, за да играе отново. На никого не е казал, защо е обрал заведението”, каза още приятелят на Васил.

След кражбата Тодоров е бил разпознат на камерите. Собственикът на заведението е подал сигнал в районното, а униформените задържаха младия пловдивчанин. По време на разпита той е признал всичко и е върнал задигнатата сума.

 

 

Изпрати новина