Мотор е бил изкаран от езеро, намиращо се до софийското село Чепинци. Полицията подозира, че возилото е принадлежало на убиеца на Станка Марангозова, предава 24 часа. Припомняме, че бизнесдамата бе убита на 10 октомври м.г. Тя беше застреляна в главата от преминаващ край паркирания й автомобил моторист, докато говорила по телефона. Трупът й бе открит от мъжа, с когото живеела на семейни начала, а до тялото имаше бяла роза. Убиецът остави три гилзи на местопрестъплението, а проектилите бяха намерени в автомобила на Марангозова.

Марангозова бе обвиняема за документни измами на стойност от 1,4 млн. лева, след като през 2011 г. бе задържана по разследване за измами, пране на пари и участие във финансови пирамиди за над 65 млн. лева.

Както вече стана ясно, вчера сутринта са задържани двама души, за които се подозира, че са участвали в екзекуцията. По неофициална информация двамата арестувани се казват Петър и Георги. Единият от тях бил на въпросния мотор и изстрелял 3 куршума в главата на подсъдимата за финансови измами за милиони Станка. Другият бил човекът, който му осигурил чист коридор за бягството.

В момента се проверява собствеността на возилото. 

Разкриха убийството на бизнесдамата Станка МарангозоваТрима са задържаните при спец акцията в София