Шофьорката на мерцедеса, катастрофирал тази сутрин на главен път Е-79 в Кресна, се е връщала от дискотека в Сандански. 25-годишното момиче от петричкото село Митино работи в магазин в Благоевград, съобщи струма бг. 

Общо четирима мъже са пътували в микробуса, който се заби тази сутрин в лек автомобил „Мерцедес“ на главен път Е-79 в Кресна. Бригадир и работник в овцеферма загинаха в кървавия сблъсък.

40-годишен мъж, пътуващ в буса, е транспортиран в санданската болница без опасност за живота. Вследствие на тежкия удар той е с шевове на главата и огромен хематом на гърба. В момента му се правят изследвания.

24-годишно момиче от петричкото село Митино, пътуващо в мерцедеса, и мъж от Кресна са другите двама, пострадали в катастрофата. Те са транспортирани в благоевградската болница без опасност за живота.

Както TrafficNews.bg съобщи, тежка катастрофа, станала около 6.35 часа тази сутрин, отне живота на двама мъже от Кресна, други двама бяха ранени.

Микробус и лек автомобил „Мерцедес“ се удариха челно. Мерцедесът е пътувал по главния път в посока Сандански – Благоевград, когато внезапно от прелеза в Кресна му изскочил бус. Вследствие на зверския челен сблъсък колите се изхвърчали 27 метра.

Водачката на мерцедеса е транспортирана в благоевградската болница заедно с единия от ранените в буса.

Още новини - ВИЖТЕ ТУК

 

TrafficNews.bg