29- годишната Йорданка Сапунджиева е била модел преди да се омъжи, научи ТNS.bg. Тя е участвала в доста ревюта, докато била ученичка в Търговската гимназия. Въпреки че отдавна не стъпвала на подиума, съпругът й продължавал да я ревнува. Напълно неоснователно, категорични са нейни приятелки. Тя самата също никога не била демонстрирала ревност към него. 

Младата жена по никакъв начин не давала вид , че се страхува за живота си или има някакви притеснения в семейството. "Преди празниците буквално светеше от радост, защото си беше направила подарък - малък джип "Тойота РАВ 4" , с която започнала да идва на работа" разказват колеги на Сапунджиева от фирмата, в която тя работи като счетоводител. 

Трагедията се разигра тази нощ в Кючук Париж. Днес сутринта разтревожената майка на Благой Сапунджиев е пристигнала в кооперацията, в която са живеели и заедно с кума на семейството са намерили труповете на двамата родители и 5 годишнатата Петя.  Йорданка и дъщеричката й са били простреляни в главите, след което Благой се е самоубил с куршум в главата. 

 

ТNS.bg