18-годишният Тодор Пърчев е бандитът, обрал старица на стълбите на подлеза на Чифте баня вчера, установи проверка на TrafficNews.bg. Той настигнал възрастната жена, блъснал я и издърпал чантата й, в която имало дребна сума, мобилен телефон и документи. 

Младежът не за първи път влиза в криминалната хроника на TrafficNews.bg. Въпреки младата си възраст, Пърчев вече има досие на изпечен бандит. Момчето, което е израстнало без баща,  години наред е живяло в домове за сираци и кризисни центрове. Заедно с момчета на неговата възраст те от няколко години разбиват кафе автомати, обират продавачки в павилиони, а до този момент върхово постижение в престъпната му кариера е кражбата на автомобил. 

До вчера, когато Пърчев вече влезе в тази част от Наказателния кодекс, която засяга престъпленията срещу личността. Бандитът е задържан за 72 часа в ареста с постановление на прокуратурата. Срещу него има обвинение за грабеж. 

TrafficNews.bg ще продължи да следи шеметната кариера на Пърчев, ако своевременно тя не бъде прекъсната от присъда за някое от престъпленията му.