Майката на обвинения в убийството на Кремена от Варна е категорична - жената е била в съзнание и е била само с разкървавена устна. Това каза самата тя пред bTV в защита на сина си.

Припомняме, че Борислав Николов от Варна беше обвинен, че е пребил до смърт своята съпруга, а Варненският апелативен съд остави за постоянно в ареста 41-годишния мъж.

Майката на Борислав твърди, че в злощастната вечер отишла в квартирата на сина си и неговата съпруга, час след скандала между двамата. Силва помогнала на Борислав да изнесе вещите си от жилището и твърди, че през цялото време Кремена е била агресивна към нея.

"Имаше кръв на горната устна под ноздрите. Но това не значи, че е в безпомощност, след като разговаря с мен. Ние тръгнахме, тя блъсна външната врата и се заключи", каза майката на Борислав и настоя че не е прескача трупове, както чела из интернет.

Припомняме, че след като трупът на Кремена беше намерен, експертите заключиха, че жената е починала вследствие на масивен кръвоизолив в мозъка.

"Кремена беше абсолютно адекватна. Заклевам ви се в най-святото – в сина си. Защото казаха, че едва ли не аз съм я прескочила и съм излязла", каза още Силва.

Тя твърди, че със сина си се завърнала в своя апартамент около 21:20 ч. във фаталната вечер, а впоследствие Кремена му се обадила по телефона. Майката на Борислав разказва, че синът й е прекарал вечерта при нея.

Тя допълва, че не знае друг път сина й да е посягал на своята съпруга. Разбрала за бракоразводното дело едва десетина дни преди фаталната вечер, а пред нея никога не било имало конфликти между двамата.

Кремена вдигнала скандал на Борислав за... дрехи. Той отвърнал с три смъртоносни шамара!Варненският окръжен съд реши да остави за постоянно в ареста 41-годишния мъж

Има ли вина свекървата на пребитата до смърт Кремена? Прокуратурата още мисли!Ако възрастната жена и синът й бяха извикали Бърза помощ, жената е можело да бъде спасена

41-годишен системен насилник уби жена си във Варна. Ден преди развода!Смъртта е настъпила от кръвоизлив в мозъка, причинен от множество удари в главата