С кулинарни изненади на топ готвача Мариян Годжев бе отворен най-новия ресторант в Пловдив - "Master Class". Заведението, което се намира  на "Пещерско шосе" /до болница "Селена"/, бе открито с водосвет за здраве и благополучие на семейството домакини и ресторантьорския им бизнес.  Приятели и патрньори на собственика Борис Стайков вдигнаха тост с него и съпругата му Елена. 

Сред гостите бяха забелязани бизнесмените Христо Къртев, Георги Гюров, кметът на Стамболийски Георги Мараджиев, Николай Танев, Атанас Бъбаров, Стоян Царев. Специално за събитието бяха пристигнали и гости от Виена.  

Домакинът предложи петстепенно меню, изпълнено по всички правила на съвременната кухня. Качеството на храната успя да развълнува и най-претенциозните чревоугодници. Кулинарният маратон започна с мус от авокадо, с домашно маринована сьомта и риста от рукола, мента и валериана. Второто изкушение бе руло от пастърва с аспержи с хрупкава коричка от панчета и канапе от пресен спанак. Патешко магре с червено цвекло, сирене котидж с ухаещ на див копър сос от лайм, захар "мушковадо" и кленов сироп бе комбинацията, която накараха част от гостите да затворят очи от удоволствие. Четвъртата степен бе свинско филе "Уелингнтън" със сладък картоф. След десерта "Ядков бар", който изкуши дори и дамите, всички признаха, че са попаднали в кулинарния рай. 

Шеф Годжев, е в топ 6 на най-добрите готвачи в страната и e paбoтил в пopeдицa дoбpи бългapcĸи pecтopaнти – oт „Kpим“ дo „Taлиcмaн“. В бранша е известно, че е превърнал готвенето в наука – пpoyчвa иcтopиятa и yпoтpeбaтa нa вceĸи oт ĸoмпoнeнтитe, пpeди дa пpиcтъпи ĸъм cъчeтaвaнeтo им в eĸcтpaвaгaнтни и нeoчaĸвaни яcтия. Глaвeн гoтвaч Гoджeв e члeн нa “Eвpo-Toĸ Бългapия”. 

 TrafficNews.bg