Габриела Медарова карала майка си да лъжесвидетелства, че е карала джипа, който помля 10 автомобила край Оазиса тази неделя, стана ясно от пледоарията на прокуратурата. В момента съдът гледа мярката за неотклонение на 20-годишната танцьорка, която е обвинена в три престъпления.

След катастрофата тя се е обадила на майка си и е казала да дойда и да каже, че тя е карала джипа, тъй като е била пила алкохол.  Полицай обаче се е свързал с жената, която казала, че никога не е карала джипа.

Първоначално Габриела е казала, че е пила само водка и е твърдяла, че е пушула марихуана след инцидента. Полицаят, който е контактувал с нея след катастрофата обаче твърди, че момичето не е миришело специфично на трева, а ароматът от пушенето е много натрапчив първоначално, което означавало, че тя е употребила наркотикът преди да седне зад волана. 

От обвинението обаче заявиха, че употребата на алкохол и забранени нарковещества, както и управлението на джипа от нейна страна по неоспорим начин е доказано.

Според прокуратурата Габриела може да извърши ново престъпление, има основание да се укрие и да осуети разследването.

Адвокатът на момичето заяви, че тя изключително тежко изживява ареста е и пред нервен срив, като поиска друга мярка за нотклонение.

„Много съжалявам! Повече никога няма да се кача да карам, дори да ми върнат книжката! Искам при семейството си! Много ми е тежко в ареста”,каза Медарова пред съдиите.

 Очаквайте подробности!