Искате да вдигнете нивото на кухнята си, но нямате достатъчно бюджет? Вижте няколко трика, с които ще придадете по – хубав облик на стаята и ще добавите малко луксозно усещане.

Сложете красиви осветителни тела

Красивото осветление ще направи кухнята ви по – привлекателна веднага. Ако сегашните лампи са стари и скучни, ето повод да помислите за смяна.

Почистете вратата на хладилника

Склонни сме да слагаме на вратата на хладилника магнити, снимки, картички, бележки. Ако искате обаче да й придадете по – луксозен вид, махнете ги.

Почистете плота

Бъдете минималисти когато става въпрос за плота в кухнята. Оставете сам уредите, които използвате всеки ден и си създайте навик да не слагате нищо излишно.

Сложете цветя

Хубавите растения и цветя имат силата да добавят свежест и по – приятно излъчване и към най-скучната стая. Освен това кухнята ще ухае приятно.

Сменете дръжките на шкафа

Придайте на кухнята ново излъчване като замени дръжките на шкафа. Помислете за такива от неръждаема стомана или дървени в рустик стил.

Добавете изкуство

Ние не винаги свързваме кухнята с произведения на изкуството, но добавянето на такова може да я направи по-стилна и скъпа.

Аксесоари с мед

Помислете за медни аксесоари. Те са много актуални и ще добавят блясък.

Нов кухненски гръб

Изберете кухненски гръб в ярък цвят, за да придадете  стилно излъчване.

Източник: Idei.bg