Пазарът на недвижими имоти в България продължава да расте с бързи темпове въпреки пандемията. Сделките с имоти нарастват със 17% на годишна база през настоящата 2021 г., показват данните на Агенцията по вписвания към края на месец март. Пловдив се нарежда на второ място след София с 3644 сделки, постигайки значителен ръст от цели 34.1%. 

Пловдив е в челната петица по поскъпване на жилищата в страната и според експерти този тренд ще се запази. Като причина за това инвеститорите сочат както повишената цена на труда, така и цените на материалите. Определяща за цената е както локацията на имота , така и степента на завършеност на сградата. 

Сред най- атрактивните оферти на пазара са жилищата в новия жилищен комплекс TOMOV PLAZA. Елегантната сграда, която ще се превърне в един от реперите на южния вход на града, е пред Акт 16, а просторните и светли апартаменти са обект на голям интерес от страна на клиентите. 

Комплексът се намира на едно от най- комуникативните места в града – кръстовището на бул. „Освобождение” и Асеновградско шосе. Само на 5 минути е един от най- големите градски паркове – Лаута. Той дава възможност за спорт, релакс, разходка с домашния любимец или среща с приятели. 

Екстериорът и общите части на сградата са изключително стилни, а елегантните силуети на отделните сгради впечатляват с огромните френски прозорци, които ще осигурят светлина и топлина новодомците. Фасадите са решени в меки пастелни цветове , комбинация от гранитогрес и минерална висок клас мазилка със стилни и ненатрапчиви декоративни елементи.

Сградите са с изолация от най- висок клас, винтилируеми фасади,  алуминиева дограма  с троен стъклопакет. Задълбочаващият се  проблем с паркирането в Пловдив няма да стои пред собствениците на жилища. Той е решен с подземен паркинг на две нива  със  700 паркоместа и  открит с 200 паркоместа.

Апартаментите са с различна квадратура и правилни форми, които улесняват предстоящите интериорни решения на собствениците.

Огромната търговска зона, която се намира на партера на комплекса , е застраховка на всички обитатели на комплекса срещу евентуални строги карантини в бъдеще. Там ще бъдат разположени  супермаркет от веригата Билла, мебелен магазин, аптека, дрогерия, банка, Bar&Diner на популярна верига, ресторант, сладкарница, детски център и занималня, фитнес със зала за танци и йога, салон за фризьорство, козметика и масажи, химическо чистене, паричен салон, офиси и  др.  Идеята е в тези търговски обекти обитателите на комплекса  и посетителите бързо и лесно да намерят най-важните стоки и услуги, без да им се налага да пътуват.  

Инвеститорът в момента предлага промоционална цена от 640 евро/ квадрат, като тя ще бъде валидна до края на май. 

Правилно решение за покупка на своя нов дом и предложение за гъвкави схеми на изплащане можете да получите  на телефон 0879040404.