Малката Виолета има нужда от нашата помощ! Тя е само на 3 години и се бори с агресивен мозъчен тумор вече година и половина, а вече е претърпяла две тежки операции.  

Към момента се възстановява от поредната операция за смяна на катетър в главичката й след усложнение от бактериална инфекция. Майка й Йоана е неотлъчно до нея, докато баща й Светлин работи постоянно, за да може да ги издържа.

Семейството на Виолета живее в Гърция, където детето е оперирано и лекувано до момента на о.Крит и в Солун. Надежда за нея дава офертата за лечение от болница Аджибадем в Истанбул, Турция, която е на стойност 51 500 долара. Родителите на Виолета дължат и близо 20 хил. евро за последната операция и лечение, провеждано в Гърция.

Към момента Виолета продължава с антибиотичното лечение на бактериалната инфекция, която е много упорита. След това ще се прецени общото й състояние и кога ще бъде достатъчно стабилна, за да може да се проведе необходимата химиотерапия, за която все още няма вариант за заплащане без помощ от милосърдни хора.

Банка: Уникредит Булбанк

Име: Светлин Машев Джамбазов

IBAN: BG15UNCR70001524582265

Pay Pal