Започна спешният ремонт на моста към къмпинг Нестинарка в Царево, който пропадна от невиждания порой вчера. 

Камиони наливат чакъл в зейналата огромна дупка, като към момента районът е отцепен, а служители на полицията охраняват, за да не стават инциденти, предаде "24 часа".

"След като мостът бъде възстановен ще се отпуши трафикът през града", каза на брифинг кметът на Царево Георги Лапчев.

Към момента единствената алтернатива за пътуващите от Ахтопол е през село Варвара - Бродилово - местността Калинче, след което се стига до стабилизиран път в посока село Изгрев и оттам до Царево. Пътят върви през гора, а служители на Държавно горско стопанство Царево, които носят светлоотразителни жилетки, съдействат на пътуващите от Ахтопол към Царево. 

Към този момент се транспортира временният понтонен мост, който ще бъде монтиран на място на пропадналия мост по пътя Царево-Ахтопол. Засега този участък остава затворен. На много места в Царево в момента могат да се видят големи групи летовници, които се изнасят от наводнения къмпинг Нестинарка. 

Все още продължава издирването на 30-годишната Даниела Йорданова, дъщеря на загиналата съдийка Мария Москова. Тялото на Москова изплува преди няколко часа в района на пристанището. До тук жертвите от потопа са 3.