Туристическа агенция в Пловдив е заплашена с принудителна мярка запечатване. НАП отново атакува търговските обекти, а списъците тази седмица са попълнени с още няколко фирми. Една от тях е именно тази на агенцията за екскурзии – "Ана Травел".

Агенцията се намира в центъра на града. Тя предлага почивки в различни краища на света, като топ дестинациите са Дубай, Тайланд и Египет.

Наш репортер се свърза с агенцията за коментар. От там заявиха, че туристическото бюро в момента работи и няма информация скоро да затваря врати. Собственикът в момента е извън страната, а пристигайки си след седмица ще обжалва най-вероятно мярката.

В графата на обекти подлежащи на принудително запечатване в рамките на 30 дни попадна и паркинг центъра на Пловдив. Заграденият терен с бариера се намира срещу до Съдебната палата и е едно от предпочитаните места за спиране в района.

Мярката може да бъде обжалвана пред Административния съд, а глобата може да бъде заплатена, но това не влияе на изпълнението. Тя просто ще отпадне, ако съдът се произнесе в тази насока.