Строг контрол, тестване на служители и дезинфекция в популярни пловдивски клубове след положителната проба зa COVID-19 в „Сикретс”.

TrafficNews потърси за коментар управата на един от най-големите комплекси в Пловдив – 7POINTS , относно мерките, които се взимат в баровете, намиращи се на територията му – Bushido Club и Planeta Payner Club by Onyx, както и ресторантите и останалите заведения. 

От управата коментираха, че няма констатиран случай на коранавирус или съмнение за наличие на такъв от страна на персоналa.  В комплекса не е спирала да се прави щателна дезинфекция на заведенията и ще продължи да се прави, съгласно наредбите на здравните власти.

Превантивно  и постоянно се правят тестове за COVID – 19 на абсолютно целия персонал, макар никой от тях да няма симптоми на заболяването. Досега всички тестове са отрицателни. Тези мерки ще продължат ежедневно на територията на комплекса.

На абсолютно всеки един посетител на клубовете ще му бъде измервана температурата на входа, преди да бъдат допускани вътре. От комплекса призовават хората, които имат симптоми или са били в контакт с вече установени случай на COVID – 19 да бъдат отговорни към живота и здравето на хората и да си останат вкъщи.