Това яде Народа, салам-народен...
Ето какво видях аз ,вчера когато нарязах този салам...
Черво вътре в салама пълно с Лай-а...
Това ли е качеството питам аз в България...
Гадове мръсни , няма да погледна повече салам....

 

 Това е написал в профила си във Фейсбук Петър Чечев от град Омуртаг.  В поста си е поставил и пет снимки на шунковия колбас с „екстрите”.  Само от неговия профил постът е споделен 516 пъти. TrafficNews.bg се свърза с Чечев, който потвърди за „находката”. „Възмутен съм, храня 4-годишната си дъщеря с колбаси на тази фирма. Добре , че видях какво има вътре , преди детето да го изяде” заяви Чечев пред наш репортер.  На 17 февруари изпратихме запитване на имейла на фирмата –производител с молба за коментар. Два дни по-късно от компанията не са се свързали с нас, но за сметка на това са издирили Чечев. С него се свързва отговорникът за връзка с потребителите на бранда Доротея Андонова.

„Уверяваме ви , че за нас удоволетвореността на всеки един от клиентите ни е от първостепенна важност. Затова ще направим всичко възможно да установим как е причината за създалата се неприятна ситуация. За целта ни е необходимо Вашето съдействие”  пише бранд-мениджърът и моля Чечев да й изпрати данни за колбаса- срок на годносту партиден номер , магазин, от който е купен.

„Ще сме благодарни да имаме възможността и за лична среша с Вас, за да ни предоставите продукта за изследване и да поднесем лично комплиментите на компанията ни за активната Ви гражданска позиция” пише г-жа Андонова.

Чечев обаче е категоричен, че не иска  „комплименти” и твърди, че „е предал колбаса, където трябва”.  „Ако има виновен, той трябва да бъде наказан, иначе всички търговци ще продължат да ни продават некачествени продукти” категоричен е Чечев.

TrafficNews.bg продължава да очаква позицията на компанията –производител. 

TrafficNews.bg