Близки на бившия депутат Павел Чернев, който почина внезапно вчера пред ресторант в София, се сбогуват с него в социалните мрежи.

Павел Чернев бе голям мъж, достоен българин. Това написаха във фейсбук евродепутатът Ангел Джамбазки и боксьорът Кубрат Пулев.

"Винаги е много тъжно, когато се прощаваме с добри и достойни хора. Голям човек, умен и смел. Истински мъж, обичащ България. Делата ти обаче не бяха напразни! Почивай в мир, Приятелю!", написа Пулев.

Джамбазки, който е и зам.-председател на ВМРО, част от която бе Павел Чернев преди години, написа във Фейсбук, че е трябвало тези дни да се видят и да пият по коняк.

“Повече от 15 години приятелство. За добро или лошо, беше забавно. Беше луд по цялата глава и за още трима. Но независимо от всички превратности на съдбата, винаги си остана достоен български националист. Остана в редицата. До нас. Щяхме да се виждаме днес - утре, да пием по коняк. Явно срещата се отлага. Мамка му, не е истина просто. Ще ни липсваш. Сбогом. Почивай в мир”, написа Джамбазки.

"Никога няма да забравя колко добър и истински човек си! Почивай в мир, Павка!" Това написа и половинката на Кубрат Пулев – певицата Андреа, която си партнираше с Чернев във филма „Мисия Лондон“.

Поп фолк певицата Лияна, която се сближи с адвоката след участието си в „ВИП брадър”, също тъжи заради загубата на любим за нея човек, пише в. 24 часа. Ето какво написа тя прощално:

„Почивай в мир, приятелю! Светлината, която носеше в душата си, ще остане във вечността, така вечно ще останеш в сърцата на всички нас, които имахме възможност да познаваме Теб - голямото момче с огромното сърце!”.

И друга известна красавица изрази във Фейсбук скръбта си от неочакваната загуба – Моника Валериева. Моделката публикува техен общ чат с честитки за новата година и снимка, на която са в обща компания. „Дълбок поклон пред паметта ти, голям човеко! Голямо сърце, радвам се че бях част от живота ти. Моите съболезнования на роднините му. Обичам те!”, написа тя.

Това са само част от хората, които изразиха скръбта си за загубата в онлайн пространството, сред които има и стотици коментари на потребители, които не познават лично Чернев.

TNS.bg