Чисто нов пътен знак е съборен най-вероятно от невнимателен шофьор Сигнал за това изпрати читател на TrafficNews.bg. Мястото на действието е кръстовището до пловдивския затвор на ул. "Димитър Талев". Знакът указва „навлизане в път без предимство” и е бил поставен наскоро, твърди читателят. 

Той описва случая, подкрепен и със снимки така: „Преди да ви сигнализирам, изчаках няколко дни, за да видя дали някоя институция ще се задейства и поправи съборения знак. Останах си само с празната надежда и чакането, че някой ще се сети да го възстанови, тъй като на това кръстовище със знаци често стават произшествия, камо ли без тях. Особено когато знакът е паднал и не се вижда, човек би си помислил, че ще е с предимство, а това е предпоставка за катастрофа, в която както винаги се случва, виновни няма да има.”

Мъжът задава и въпроса: „Трябва ли да се случи нещастие, за да се обърне чак тогава внимание на този проблем?”

Ние се надяваме отговорните институции да решат проблема, защото на това кръстовище миналия месец шофьор прегази дете, а ден по-късно стана и верижна катастрофа с двама ранени - ВИДЕО от инцидентите - ВИЖТЕ ТУК

TrafficNews.bg