Час пик, кръстовището на ул. "Авксентий Велешки" с ул. "Гладстон" в Пловдив, трафик. Млада шофьорка зад волана на малка „Тойота“ решава да предприеме забранен ляв завой, за да се включи в движението посока бул. "Руски".

До тук нищо нечувано, нищо невиждано. От насрещното, където се е разположила дамата, идва кола, която едва заобикаля тойотата и всъщност не успява да направи успешна маневра, вследствие, на което се остъргва на нея.

Човекът спира, излиза от колата, и се доближава до тази на дамата, ала тя никак не се заинтригува от забележките, а потегля с мръсна газ. Това разказа читател на TrafficNews.bg, който не просто е станал свидетел на сцената, а я е и документирал с видео регистратор.

"Младо нахално девойче, което освен че се разправяше с всички, които я освиркаха, офейка с мръсна газ", разочарован е нашият читател.

Той коментира, че щетите по другата кола, модел "Кия" не са малки, въпреки че на видеото не личало. "Имам същия модел, за едно одраскване ми оцениха щетите за близо 1800 лева, а пък този сгъна ламарината", споделя той.

Е, материалните щети не са непоправими, но доста по-трудно се оказва да накараш шофьорите да спазват правилата за движение по пътищата.