Районният съд забрани на пловдивчанина Кеворк Александров  9 месеца да се приближава до съпругата си Цветана и децата си . Жената поиска ограничителна заповед след като бе подложена на невероятен тормоз от съпруга си.  Той публично се обяви за рогоносец и разказа пред медиите как многократно е хващал жена си в изневяра. Кеворк влезе в най- интимни подробности от семейния си живот и изказа жена си истинска Месалина. 

 Кеворк, или Кево Бояджията, както го знаят в "Кършияка”, и съпругата му Цветанка са женени от 25 години, имат две големи дъщери. Единственото, което ги различава от хилядите други семейства, е това, че почти през целия си съвместен живот са работили заедно. "Не сме се разделяли дори за един час”, казва Кеворк и смята, че това е в реда на нещата. Идилията приключва миналия юни, когато Цветанка решава да замине на гурбет в Гърция. Кеворк е категорично против, но съпругата му си купува билет за автобуса и потегля. След като Цветана заминава, започва истински тормоз. Той й звъни непрекъснато, засипва я с смс-и.

В  крайна сметка  Цветана се прибира, а двамата заживяват заедно. Меденият месец обаче бързо приключва, когато тя започва работа. Болезнената ревност на Кеворк избухва отново и той започва да я следи денонощно. Жената търси помощ от полицията, съпругът й също подава жалби, тъй като тя не го пуска в жилището. Кеворк дори подава жалба в прокуратурата, в която твърди, че се страхува да не бъде убит.  „От някой ревнив любовник” както той твърди. Въпреки жалбите обаче продължава да настоява Цветана да се върне при него. Излиза с апел в медиите:

„ Аз съм рогоносец и мекотело. Но ще ти простя всичко. Само се върни при мен"Готов съм да умра за тази жена!”, кълне се Кеворк. Според близки на Цветана обаче се касае за параноя в невероятни мащаби. Жената е категорична , че няма никакви любовници, но в следствие на скандалите и постоянното преследване два пъти губи работата си. Живее в непрекъснат страх , тъй като съпругът й неотлъчно я следи. Преди месец прокуратурата иска той да бъде настанен в психиатрия за принудително лечение, но съдът отказва. Ограничителната заповед е само първата стъпка. На Цветана й предстои дело за развод.

TrafficNews.bg