„Беше коректен и на ринга и в бизнеса, беше добър човек, помагаше на спорта!”. Това заяви пред TrafficNews.bg Арман Хакобян един от приятелите на убития снощи Димитър Стоянов-Лудия.

„На Димитър Стоянов му излезе прякора Лудия, защото беше смел му стискаше да се изправи срещу всеки съперник. Имаше добро чувство за хумор”, спомнят си неговите приятели. Стотици близки на Стоянов скърбят за загубата. Той е тренирал дълго време в залата по борба до стадион „Христо Ботев”.

„И кучетата да питате, все добро ще ви кажат за него”, казаха още приятелите на Стоянов.
Техните реакции – вижте във видеото:

Още снощи десетки приятели на Димитър Стоянов се събраха за минути на мястото на убийството. Те оказаха подкрепа на съпругата на Стоянов, като бяха неотлъчно до нея. Митко - Лудия е бил уважаван от близките и приятелите си. "Двамата с Роси Черногорова бяха неразделни", припомнят техни приятели.

В знак на съпричастност много от приятелите на убития сложиха скръбни статуси във фейсбук. Един от най-близките му - Арман Хакобян написа: "Почивай в мир брат, ти беше един истински човек и един истински спортист и ще бъдеш винаги един от нас!". Хакобян е арменец, който получил българско гражданство и в момента е трeньор по бокс. Вижте ТУК снимки от постовете на част от приятелите на Стоянов. 

Лудата надпревара - кой ще стигне пръв до убиеца - вижте ТУК

TrafficNews.bg